Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 9.00 ”Lotusul Înflorește în Mâl” – Arta Transformării cu Daniela – STUDIO

9.00 ”Lotusul Înflorește în Mâl” – Arta Transformării cu Daniela – STUDIO

Workshop de Hip Opening cu Daniela

O idee blândă despre cum putem descoperi versantul luminos al suferinței. Depinde doar de tine cum privești încercarea prin care treci prin suferință. Alege fie te lasi doborât, fie accepți ca suferința este prețul pe care îl plătești pentru a ajunge la echilibru.

Aceasta este simbolistica posturii Lotus Pose, Padmasana, spre care aș dori să călătorim în acest workshop dedicat și deschiderii șoldurilor.

 Șodurile mobile ne pot schimba viața și percepția asupra ei.  Deși călătoria spre deschiderea lor poate fi mai lungă pentru mulți dintre noi, este nevoie să lucrăm perseverent, inteligent și personalizat pentru ca fiecare etapă de transformare conștientă să aibă frumusețea ei.

Noul ritm al cotidianului din viața noastră are un impact profund asupra corpului nostru, asupra șoldurilor în mod special. Impactul schimbărilor acestui stil de viață, expune mintea, corpul și mai ales bazinul nostru la situații de imobilitate fizică prelungită, ceea ce duce la blocarea șoldurilor – un lucru nedorit când ne raportăm la dureri, mobilitate și emoții.

Aproape tot ceea ce facem în viața de zi cu zi, ne predispune la închiderea și nefolosirea mușchilor de la șolduri: a sta la birou, a conduce mașina, a citi, a privi la televizor chiar și trainingurile îndelungate și antrenamentele noastre sunt unidirecționale, sunt activități nefavorabile pentru bazin și șolduri.

Activitatea sedentară  crează rigiditate la muschii flexori ai șoldurilor fapt care limitează amplitudinea lor de mișcare și contribuie la dureri de spate, dureri lombare, dureri de gât, postura greșită (cifoză, lordoză, etc) și spate cocoșat.

Conform învățăturii milenare yoga, șoldurile rigide ne pot afecta și starea emoțională și starea mentală. Se consideră că șoldurile reprezintă locul în care se stochează emoțiile negative precum frica și tristețea, acestea constituind parte importantă din primele chakre.

Pentru ambele aspecte soluția pe care yoga o poate oferi este să punem în mișcare energia și prana prin partea inferioară a corpului, prin șolduri și să înțelegem importanța posturii Padmasana.

Rolul asanelor propuse la workshop este să flexibilizeze corpul pentru a menține Padmasana (Lotus Pose) în mod comod și mult timp pentru pranayama și meditație (Dhyana).

Workshopul de Hip Opening” Lotusul Înflorește în Mâl” este multinivel și este adresat tuturor și face parte din seria de workshopuri de dezvoltare holistică, oportunitate unică la care vă invităm cu drag să luați parte

Sâmbătă, 10 februarie ora 9.00 la Magic Yoga Joy Studio.

Durata workshopului este de 2 ore.

Vă aștept cu drag să fim mai aproape de noi, de esența noastră.

Namaste!
Daniela

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 50 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

10 feb. 2024
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

QR Code

Lasă un răspuns