tarife și abonamente

STUDIO

Prețuri clase studio
  • Drop-in 1 clasă: 60 lei
  • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
  • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
  • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
  • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile)
    * pentru elevi și studenți

ONLINE

Prețuri clase online
  • Drop-in 1 clasă: 40 lei
  • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
  • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)
TTC200 - 2024
Întrebări frecvente

Ai nevoie de o ținută lejeră, haine confortabile și o atitudine deschisă. Poți veni în colanti sau tricou, pantaloni sport sau maiou.

În studioul nostru găsești atât saltele, cărămizi, blistere, curele pentru yoga, cât și pături. De asemeni studioul dispune de două băi, vestiare și un spațiu de relaxare unde servim ceai.

Este de știut că yoga este pentru toată lumea și călătoria poate începe oricând. Te poți înscrie la clase de începători, de yin yoga sau gentle yoga sau te poți consulta cu noi pentru a-ți recomanda o clasă cu nivel potrivit nevoilor tale.

Da. Te rugăm să te înscrii folosind pagina clase studio sau online de pe site.

Dacă ai uitat să te înscrii pe site, ne poți trimite un email sau ne poți suna sau te poți înscrie direct la profesor. Pentru a evita pierderea ședinței, dacă te-ai înscris și din motive personale nu poți participa, te rugăm să anulezi rezervarea cu minim cinci ore înainte de începerea clasei.

În cazul în care anulezi înainte de clasă, suntem nevoiți să îți bifăm clasa din abonament.

Întâi consultă un medic pentru a te asigura că totul este în regulă. Este la fel de important să te consulți cu profesorul înainte de clasă și să îi comunici starea de sănătate a corpului sau a psihicului tău. Ține cont că esti responsabil pentru practica ta.

Vino cu 10-minute mai devreme. Dacă este o clasă în desfăsurare, te rugăm să aștepți în liniște până când aceasta se termină. Dacă ești nou, completează formularul primit, și anunța profesorul despre starea sănătății tale. - Așează-te pe saltea si acordă-ți câteva minute de liniște inainte de începere.

Nu, nu este nevoie să fii flexibil pentru a practica yoga. Yoga se adresează tuturor indiferent de vârsta sau condiția fizică. De îndată ce practici yoga pentru o perioadă de timp, vei căpăta flexibilitate în mod natural. Bucură-te să începi de unde ești.

 

Pentru confortul tău este recomandat să nu mănânci cu cel puțin două ore înainte de clasă. Dacă alegi să mănânci ceva, atunci mănâncă ceva ușor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.