martie 2023
aprilie 2023
No event found!

Despre mine (completare):

Întotdeauna am fost o fire curioasă, motiv pentru care de-a lungul anilor mi-am pus diverse întrebări. Dar parcă nici un răspuns nu mi-a fost de ajuns. Parcă voiam altceva. Ceva mai profund, mai cu sens. Drumul meu presărat cu suișuri și coborâșuri, anumite evenimente din viața mea și bineințeles firea mea nerăbdătoare, m-au determinat să mă prezint la prima clasă de yoga.

Magia s-a întâmplat, iar pentru prima dată în viața mea am experimentat “Yogas citta vrtti nirodhah” (PYS 1.2, traducere: „Yoga este liniștirea completă a activității minții.”), adică o părticică din ceea ce înseamnă yoga. Gândurile și grijile au încetat pentru un moment și am trăit unul dintre cele mai magice momente. Un moment de pace și fericire, o conectare cu sinele meu. O stare perfectă. Yoga pentru mine reprezintă viața și sunt recunoscătoare Universului pentru toate evenimentele și persoanele care m-au ajutat să cunosc acest sistem și această artă subtilă care te sculptează pe toate planurile.

Scopul meu ca instructor este să vă ajut și pe voi să experimentați magia practicii, deoarece în aceste timpuri nesigure și haotice, conectarea cu noi înșine este indispensabilă. Sunt ferm convinsă că această știință străveche dar totuși eternă, va fi ghidul tău perfect, care niciodată nu te va dezamăgi.

Vă aștept cu drag la clasele mele să pășim împreună pe un drum spre cunoașterea sinelui.

Namaste!