No event found!

Despre mine (completare):

Dupa zeci de experiente de explorare a realitatii exterioare si de conexiune cu natura, incepe calatoria spre interiorul fiintei, spre sinele autentic si spre lumea interioara.

Dupa o formare riguroasa recunoscuta la nivelul UE devine specialist in activitatea de coaching si pune bazele unui nou proiect, ATMAN Coaching. Ghideaza, astfel, pasii clientilor ei si in sesiuni individuale de coaching si coordoneaza weekenduri autocunoastere si retreaturi de yoga la munte, in paralel cu activitatile de formare in profesia de Psiholog.

Dupa certificarea ca instructor de yoga RYT200 la Bindusar Yoga School lanseaza si Atman Yoga Romania, pe care il numeste ”un spatiu de intalnire ~tu cu tine~ unde conexiunea dintre corpul fizic, mintea cognitiva si suflet sunt sinonime cu Atman Yoga”. Atman inseamna Sine in sanscrita. Se refera la spiritul nostru interior, la starea de flow, la chemarea divina pe care o lasam sa fie, pur si simplu, si o manifestam in vietile noastre. La ceea ce e autentic si plin de potential din noi, context de crestere si descoperire pe care isi propune sa il creeze prin intermediul claselor sale de yoga.

Ca instructor de yoga se specializeaza in organizarea de retreaturi de yoga in tara si in strainatate, imbinand experienta internationala in domeniul turismului, cu tehnicile utilizate in programele de coaching. Pentru clasele de yoga din oras isi propune o abordare holistica, atat din perspectiva filosofiei yoga, cat si din perspectiva stiintelor cognitive, utilizand metafore ca baza in crearea secventelor claselor de yoga.

Pe langa dobandirea cunoasterii si practicii yoga, Andreea considera aceasta practica un instrument util in procesul devenirii fiintei si al autocunoasterii, actiuni pe care le gaseste continue pe tot parcursul vietii, invitatie pe care o lanseaza tuturor celor care sunt curiosi sa participe la clasele de yoga pe care le creaza cu atat de multa pasiune si drag de oameni.

”Intr-o lume in care stim atat de multe despre minte si creier, cunoastem atat de putine despre respiratie si despre emotiile care sunt vii in corpul nostru. Despre aceasta unealta a respiratiei constiente care ne devine ancora in calmarea gandurilor, in reglarea emotionala si in capacitatea de a ramane focalizati chiar intr-o stare de relaxare. ”