Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Yoga și Meditație cu Boluri de Cristal de Noul An cu Daniela & Geanina

18.00 Yoga și Meditație cu Boluri de Cristal de Noul An cu Daniela & Geanina

Vă invităm la o sesiune specială de întâmpinare a Noului An prin yoga și sound healing.

De fiecare dată când se întâlnește corpul, mintea și sufletul pentru a extinde conștiința divină se întâmplă  o adevărată alchimie magică.

Sesiunea de Yoga este ghidată de Daniela iar Sound Healing de către Geanina.

Evenimentul cu intrare pe bază de donație are loc sâmbătă, 6 ianuarie ora 18.00 – 19.30 în noua locație a studioului Magic Yoga, Bd 21 Decembrie, nr. 102/A.

Sound Healing

Sunetul este elementul care ne amintește că totul este doar o vibrație, nimic mai mult, nimic mai puțin.

Corpul fizic se manifestează datorită unor unde oscilatorii, care vibrează cu o anumită frecvență. La fel și corpul mental și corpul emoțional.

Sunetele pătrund în mod vibrațional toată ființa noastră, de la aspectele cele mai grosiere (cum ar fi corpul fizic), la cele mai subtile – emoții, gânduri, senzații.

Lucrul cu sunetul este o muncă sacră și plină de mistere. Sunetul se mișcă prin eter, prin spațiu/vid și dintre toate elementele, sunetul este cel mai aproape de Lumina Divină dinăuntrul și din afara ta.

‍Sunt Geanina Bahnean, ghid acreditat de sound healing & voice healing. Am dezvoltat intuitiv tehnicile personale de vindecare prin sunet dupa urmarea diferitelor cursuri efectuate cu mentori de prin tot globul. Am petrecut peste 300 de ore in training alaturi de maestrii si multe alte sute practicand personal pe mine si pe grupuri mai mari sau mai mici de oameni.

~ Intrare pe bază de donație ~

Date

06 ian. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

QR Code

Lasă un răspuns