Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 10.00 Family Yoga cu Serenciuc Zsuzsanna

10.00 Family Yoga cu Serenciuc Zsuzsanna

Family Yoga cu Serenciuc  Zsuzsanna din Timișoara

O clasă de yoga distractivă, interactivă și înălțătoare. Ne gândim la explorarea mișcării într-un mod jucăuș, la postură, la jocuri și mindfulness, introduse într-un mod plăcut și accesibil pentru copii.

In secolul vitezei avem foarte putin timp pentru toate. De aceea este important ca timpul petrecut cu familia sa fie de calitate. Family yoga este asa cum ii spune si numele ora de yoga pentru toata familia.

La ora poate participa copilul, mama sau tatal sau ambii parinti sau chiar bunicii. Exercitiile se fac impreuna  părinte –copil ceea ce dezvolta o relatie foarte apropiata intre acestia. Ora are un cadru de poveste iar pentru copii ora este ca o joaca, ei se transpun in totalitate in pielea  animalelor sau plantelor din poveste. Dar prin exercitiile si posturile executate se urmareste tonifierea musculaturii, dezvoltarea  sistemului nervos, a  răbdării si a concentrării.

Pentru parinti aceasta ora este una de destindere dar si de miscare. Parintele poate sa uite pentru o ora de problemele si obligatiile care-l apasa si sa redevina copil, sa se joace si sa sa distreze alaturi de copilul sau. La aceste ore parintele va invata sa comunice cu copilul prin joacă, să-l învețe pe cel mic prin exemplul dat sau chiar sa invete de la copilul sau.

Pentru ora ai nevoie doar de îmbrăcăminte comodă si de deschidere de a învață lucruri noi.

Sâmbătă, 23 Septembrie 2023, ora 10.00 la Magic Yoga Joy Studio

Facilitator: Serenciuc  Zsuzsanna

Clasa este susținută de Zsuzsanna Serenciuc Registered Childrens Yoga School Yoga Alliance (RCYS), Trainer- Serenciuc Zsuzsanna- Instructor Yoga pentru copii, instructor Yoga Vinyasa Flow (E-RYT 200), instructor Aerial Yoga, terapeut prin mișcare.

~ DONAȚIE ~

 

Date

23 sept. 2023
Expired!

Time

10:00 AM - 11:00 AM
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns