Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 11.00 Workshop Sănătate Feminină cu Andrada Costeanu

11.00 Workshop Sănătate Feminină cu Andrada Costeanu

Inițiere în Gimnastica Perineală

Zona pelviană și bazinul găzduiesc sediul feminității noastre, organele care ne fac speciale, izvorul de energie feminină. Pentru a ne bucura și savura cât mai mult această viață de femeie e nevoie să ne cunoaștem, să ne împrietenim, să ne acceptăm toate părțile noastre aparte – organele și țesuturile din bazinul nostru. În această întâlnire o să începem sau o să continuăm să construim drumul în această direcție.

Te aștept să îți spun mai multe anatomia organelor și țesuturilor din bazinul feminin și despre factorii care influențează funcționarea lor și cum se pot evita multe afecțiuni care apar de-a lungul vieții unei femei.

Pentru o susținere și, implicit, o funcționare mai bună a organelor intime feminine, planșeul pelvin (perineul) are nevoie de un tonus adecvat pe care îl putem obține doar prin exerciții specifice.

În această întâlnire vei învăța cum să lucrezi foarte detaliat și în profunzime planșeul pelvin astfel încât vei putea să te antrenezi singură, acasă, pe baza unui antrenament scurt care, practicat zilnic timp de 10 săptămâni, îți va asigura tonusul optim pe care îl poți atinge cu acești mușchi.

Vei primi materiale scrise și înregistrare audio cu antrenamentul zilnic și o listă cu obiceiuri și practici sănătoase pentru zona bazinului.

Exercițiile se pot învăța și practica la orice vârstă, cu aceleași rezultate benefice, atâta timp cât sunt făcute corect și consecvent.

Cu ajutorul gimnasticii perineale poți preveni și vindeca incontinența urinară, incontinența fecală, hemoroizii, infecțiile și inflamațiile în zona genitală, fisurile anale, laxitatea vaginală și multe alte neplăceri care apar inevitabil de-a lungul vieții în organismul feminin.

Eu sunt Andrada Costeanu, kinetoterapeut, instructor Yoga, Pilates și Fitness, educator perinatal și instructor gimnastică perineală din Bistrița.
Am un mare interes pentru sănătatea feminină, pentru sprijinul femeilor in procesul de imbunătătire a calitătii vietii. Din experiența acumulată până acum am observat destul de multă neglijență si amanare cand vine vorba de sănătatea intimă, si asta m-a determinat si mai mult să caut, să mă informez, să mă formez pentru a putea transmite mai departe cat mai bine importanta și beneficiile numeroase ale gimnasticii perineale. După ce am asimilat această practică si am simțit cât de ușor și natural poți să-ți îmbunătățești funcțiile organismului, mi-am propus să ajung la cât mai multe femei cu aceste informații.

https://www.facebook.com/ArmonieprinmiscarecuAndradaCosteanu

Vă aștept cu drag să învățăm împreună, pentru a ne bucura de o sănătate intimă feminină magică.

 

Duminică, 19 martie ora 11.00 – 15.00, la Magic Yoga Joy Studio.

Participare 250 Ron

Înscrieri prin achitarea locului până în 10 martie, în limita locurilor disponibile. 

 

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio

Date

19 mart. 2023
Expired!

Time

11:00 AM - 3:00 PM
QR Code

Lasă un răspuns