Home Clase - Magic Yoga Retreat Yoga de Mărțișor
Retreat MAR 2023

Retreat Yoga de Mărțișor

În Forul Interior, ființele sunt toate la fel. În Esență, nu este separare între mine și tine sau altcineva. Noi, oamenii suntem doar diferite ramuri ale aceluiași Copac, Conectați la același Trunchi, Hrăniți de același Sol. Dincolo de straturile ce ne înconjoară, Suntem Unul. Suntem Fericirea Pură și această stare rezultă atunci când Corpul, Mintea și Spiritul sunt conectate.
Ne oferim un weekend împreună pentru a experimenta cum să trăim simplu și frumos, conectați la propriul Sine, în armonie și echilibru.
Acest weekend este menit să te aducă față în față cu tine într-o experiență înălțătoare conectat la energia magnetică ce zace în interior într-un spațiu de recreere mirific din Munții Apuseni.

?  Yoga este mai întâi de toate arta de a trăi în armonie și echilibru.
Acest weekend este menit să te aducă față în față cu tine într-o experiență înălțătoare, conectat la energia magnetică ce zace în interior, într-un spațiu de recreere mirific din Munții Apuseni.

Perioada: 3 – 5 Martie 2023 (Vineri – Duminică)
Locația: Retreat Mărgău Apuseni, județ Cluj
Participanți: 14 persoane (locuri limitate)

?‍♀️  4 Sesiuni de Yoga
?‍♀️  Meditație la Șemineu
?  Relaxare în „Infinity” piscina încălzită, în liniștea naturii
?  Mâncare sănătoasă
?‍♀️ Drumeție

Early bird (până pe 15 februarie 2023): 1.290 Lei

După 15 februarie 2023: 1.450 Lei

 

 

imagine-mozaic-formular

Date

03 - 05 mart. 2023
Expired!

Time

Toată ziua

Locație

Mărgău Apuseni
Cluj
Daniela Mihalciac

Instructor

Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), cofondator Ganoterapia (2007) și co-fondator al Magic Natura (2018) din Cluj Napoca. Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, fiind certificată de Yoga Aliance în Hatha Yoga (E-RYT200) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016).

QR Code

Lasă un răspuns