Home Clase - Magic Yoga Retreat Retreat de Yoga și Autocunoaștere
În weekendul 18- 21 Iulie, te invităm cu bucurie într-un spațiu de liniște pentru a te cunoaște și a manifesta cu ușurință ceea ce ești în natura ta interioară.

Retreat de Yoga și Autocunoaștere

În weekendul 18- 21 Iulie, te invităm cu bucurie într-un spațiu de liniște pentru a te cunoaște și a manifesta cu ușurință ceea ce ești în natura ta interioară.

Retreatul reprezinta o incursiune in interiorul tau prin instrumentele antice yoga puse in valoare și adaptate la viața ta de zi cu zi și în cultura moderna actuala.

În acest retreat îți propunem sa lasi acasă mastile ego-ului pentru a te conecta mai profund la ceea ce esti tu ca fiinta unica, în esența ta. Pe langa practica de asane si pranayama (tehnici de respirație) includem sesiuni de cunoaștere prin filozofie aplicată si interacțiuni active pentru a te dezrădăcina de la ceea ce nu ești. Acest retreat ofera spatiu de conectare si relationare prin prisma conceptelor filozofice yoga, și oferă un spațiu de încredere pentru ca tu să fii așa cum ești, ceea ce ești.

Perioada: 18-21 Iulie 2024 (Joi – Duminică)

Locația: Retreat Mărgău Apuseni, județ Cluj

Participanți: Doar 14 locuri disponibile

Toate nivelele de practică sunt binevenite (începător, mediu, avansat).

????????‍♂ 6 Sesiuni tematice de Yoga.
????????‍♂️ Relaxare în piscina încălzită ”Infinity”
???? Mâncare sănătoasă
???? Drumeție în natură
????‍????‍????‍???? Vizită la localnici
Facilitatori: Daniela Mihalciac și Dana Fodor

Despre Facilitatori:

Sunt Daniela, ghid acreditat de yoga de 9 ani (BinduSar Yoga Yoga Alliance 500 RYT) și practicanta de 13 ani. Am participat la multe ore de traininguri și workshopuri cu diferiți mentori și multe ore de predare săptămânale, fiecare clasă de predare fiind oportunitate de a dărui, pentru care sunt foarte recunoscătoare.

Yoga este o ancoră a prezentului, îmi aduce zi de zi flexibilitate, putere, echilibru fizic și mental, relații armonioase și bucuria de a fi în contact cu Esența. Îmi traiesc viața ca o alchimie a devenirii interioare, un mod de a trăi conștient, în simplitate și bucurie. Faptul că am asistat ca mentor la cursuri de Yoga Teacher Training ani la rând, m-a inspirat sa creăm studioul Magic Yoga unde putem practica si oferi mai departe din pasiunea de a face pași spre noi înșine în această călătorie nesfârșită.

Sunt Dana iar pentru mine yoga înseamnă un mod de a trai conștient, in libertate si cu bucurie. Am descoperit aceasta practica din nevoia de a reveni la esenta mea intr-o perioada in care nu aveam claritate asupra direcției in care ma indreptam. M-a ajutat sa imi indepartez mastile, fricile si convingerile limitative si sa redevin eu.

In fiecare zi ma ajuta sa imi imbunatatesc relațiile cu oamenii din jurul meu crescand exponential gradul meu de empatie, sa imi reglez emoțiile puternice si sa am o viziune clara asupra vietii mele.

Predau yoga de peste doi ani avand la baza doua cursuri de teacher training al scolii Bindusar School Of Yoga insumand 500 de ore. Mai mult decat atat trăiesc yoga in fiecare clipa a vieții mele si astept cu nerabdare sa împărtășesc cu tine toate experiențele si transformarile prin care am trecut prin aceasta minunata practica.

Preț de persoană/4 zile:

 • Early bird (până pe 4 iulie): 1.890 Lei
 • După 4 iulie: 2.100 Lei

Rezervare loc prin achitare preț, în limita locurilor disponibile.

Ce este inclus:

 • cazare 3 nopți
 • 3 mese vegetariene/ zi
 • gustări & ceai
 • toate activitățile
 • acces la piscină

Vă așteptăm cu bucurie,
Daniela și Dana

Magic Natura și Magic Yoga Studio susțin Retreatul de Yoga și Meditație!
_____________

Pentru detalii vă rog să mă contactați pe whatsapp 0745.818.852 Daniela

În cadrul retreatului nu se consumă băuturi alcoolice!

Foto Retreat Margau Iulie 2024

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

18 - 21 iul. 2024

Time

Toată ziua

Locație

Mărgău Apuseni
Cluj
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns