Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 9.00 Mysore cu Daniela – STUDIO

9.00 Mysore cu Daniela – STUDIO

Mysore yoga este un stil tradițional de practică Ashtanga yoga, caracterizat printr-o abordare personalizată și autonomă, sub supravegherea unui profesor. Originar din Mysore, India, această metodă permite practicanților să progreseze în ritmul lor propriu, învățând și memorând secvențele de posturi.

Caracteristici principale ale clasei Mysore yoga:

 1. Practica individualizată: Fiecare participant lucrează pe propria secvență de Ashtanga yoga, adaptată nivelului său de experiență și abilităților fizice. Profesorul oferă asistență și ajustări personalizate, ajutând practicantii să perfecționeze tehnica și să progreseze în posturi mai avansate.
 2. Învățare memorată: Practicanții sunt încurajați să memoreze secvențele de posturi, ceea ce permite o practică mai fluidă și mai concentrată. Începătorii vor învăța treptat primele posturi ale secvenței, adăugând mai multe pe măsură ce devin mai familiarizați cu practica.
 3. Flexibilitate în timp: Clasele Mysore nu au un început și un sfârșit fix, ceea ce permite participanților să vină și să plece în timpul stabilit pentru sesiune. Acest lucru oferă flexibilitate și posibilitatea de a practica în propriul ritm.
 4. Relație elev-profesor: Există o interacțiune strânsă între profesor și elev, care facilitează o învățare profundă și corectă. Profesorul cunoaște nivelul și nevoile fiecărui elev, oferind îndrumare specifică și ajustări pentru îmbunătățirea posturilor și evitarea accidentărilor.
 5. Atmosferă de practică: Clasele Mysore sunt caracterizate de o atmosferă liniștită și concentrată, cu practicanții lucrând în tăcere pe secvențele lor, permițând un mediu de meditație în mișcare.
 6. Focus pe respirație și bandhas: Practica pune un accent puternic pe respirația Ujjayi și pe activarea bandhas (blocajele energetice), esențiale pentru susținerea posturilor și dezvoltarea unui flux de energie constant.

Acest stil de yoga este ideal pentru cei care doresc o practică aprofundată și personalizată, oferind posibilitatea de a dezvolta o disciplină de yoga consistentă și susținută în timp.

Vineri, ora 9.00 -10.30 
Teacher Daniela

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Rezervare loc clasă STUDIO
Available Rezervări: 20
The "Rezervare loc clasă STUDIO" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

26 iul. 2024

Time

9:00 AM - 10:30 AM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

Rezervă locul acum
QR Code

Lasă un răspuns