Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops Hands – On Adjustments 10 hours Course – Adriana Cruceanu

Hands – On Adjustments 10 hours Course – Adriana Cruceanu

Cursul de Arta Ajustării vă invită să accesați metode de asistare, ajustare,corecție și aliniament pe care să le manevrați cu îndemânare, siguranță și încredere.

Vom accesa metode prin care să vă trucați corpul să acceseze zone mai puținprimitoare în timpul practicii și, poate cu atât mai mult să învățați să observați cum corpul vă poate păcăli că nu puteți accesa anumite unghiuri sau intensități și de multe ori îl credeți.
Pe durata acestui curs de un weekend, veți avea la dispoziție o serie de strategii pentru a aprofunda diferite posturi, lucru ce vă va ajuta în practica de zi cu zi, dar și în procesul de predare.

Vom demistifica mecanica și arhitectura unor posturi fundamentale din yoga precum Paschimottanasana, Marichyasana, Upavistha Konasana, Urdhva Dhanurasana și multe altele, pentru ca voi să deveniți mai conforabili atunci când primiți sau oferiți aceste ajustări.

Vom naviga metode diferite de deschidere și aprofundare a unor posturi, ceea ce este esențial ca și profesor pentru a vă ajusta studenții în mod optim. Cursul vă poate învăța să vă dezvoltați propria înțelegere de a vă ghida corpul cu abilitate.

DE CE?
Acest Curs de Hands-On este destinat oricărui practicant sau profesor de yoga care este deschis și curios să își aprofundeze nivelul de înțelegere al mecanicii posturilor, care vrea să învețe despre cum poate să le depășească, folosind ajustări verbale și ajustări de manipulare fizică.

CE VEȚI ÎNVĂȚA?
– De ce oferim și primim ajustări
– Diferitele tipuri de ajustări care există și cum se utilizează
– Beneficii în timpul diferitelor asane
– Ce să faci și ce să nu faci
– Diferite abordări în funcție de proporțiile corpului
– Descoperirea intensității corecte de lucru
– Lucrul în pereche: observăm posturi în care studentul și profesorul lucrează împreună și care sunt avantajele ambelor părți.
– Ajustarea tehnicii la peste 20 de posturi
– Clase de ajustări practice pentru a înțelege importanța acestei metode importante de predare

Cu Cine?
Cursul este facilitat de profesor de yoga Adriana Cruceanu din București.
Adriana Cruceanu este instructor internațional de yoga, ce conduce clase teoretice și practice de yoga în locații internaționale India, Thailanda, UK, etc. în studiouri, workshopuri, retreaturi și coordonează cursuri de formatori de instructori yoga 200 și 300 ore.

Educația sa yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale ale lumii. A studiat din anul 2010 cu profesorii Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Ashtanga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra.

Background-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică au, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice. Actualmente, o puteti gasi in cea mai mare parte a timpului la studioul sau, YogNova din București.

Când: 8-10 Decembrie 2023
Total 10 Ore.
Locuri limitate.

VINERI 8 dec:

  • 18.30 – 20.30 – Hands-on Adjustments Course Part 1

SÂMBĂTĂ 9 dec:

  • 12.00 – 14.00 – Hands-on Adjustments Course Part 2
  • 14.30 – 17.30 – Hands -on Adjustments Course Part 3

DUMINICĂ 10 dec:

  • 12.00 – 14.30 – Hands- on Adjustments Course Part 4

Preț:

  • Early Bird 150 Euro până în 30 Noiembrie 2023
  • Full Price 180 Euro după 30 Noiembrie 2023

Plata:

  • Revolut: 0745.818.852 DANIELA
  • Direct la studio
  • Cont ING: RO08 INGB 0000 9999 0216 1927  BYSTRON MIHALCIAC DANIELA

Date

08 - 10 dec. 2023
Expired!

Time

6:30 PM - 3:30 PM
QR Code

Lasă un răspuns