Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops Constelații Familiale cu Andreea Cîra

Constelații Familiale cu Andreea Cîra

Tematica: Constelații de Business
Bani, profesie și alegerile inconștiente influențate de sistemul familial

Un workshop de constelații familiale cu tema profesie și business este un eveniment conceput pentru a explora și a oferi o imagine mai clară asupra problemelor emoționale sau psihologice legate de finanțe, carieră și succes profesional, prin intermediul metodei constelațiilor familiale.
Constelațiile familiale sunt o formă de terapie sistemică și fenomenologică care se concentrează pe ilustrarea și lucrul cu dinamici inconștiente în cadrul familiei, care pot influența diferite aspecte ale vieții unui participant la workshop.

 

Metoda constelațiilor familiale nu înlocuiește tratamentul medical sau psihoterapia și nici un facilitator acreditat nu susține renunțarea la tratament farmacologic sau lucrul alături de specialiști în sănătate mentală!
Pe drumul lui nu întârzie nimeni. Suntem cu fiecare zi mai aproape!

În cadrul acestui workshop, participanții pot avea ocazia să exploreze modurile în care convingerile, atitudinile și experiențele lor legate de bani și carieră sunt influențate de istoria și dinamica familială. Uneori, situații din trecut pe care nu ni le mai amintim sau despre care nu știam nici o informație.
De exemplu, pot descoperi cum probleme nerezolvate ale părinților sau bunicilor lor în privința banilor și succesului profesional pot avea un impact asupra propriilor lor convingeri și comportamente.
Într-o sesiune de constelații familiale, participanții sunt invitați să reprezinte diferite persoane sau elemente abstracte din sistemul clientului, într-un spațiu fizic. Prin intermediul acestor reprezentări, se creează o “hartă vie” a interacțiunilor și relațiilor din cadrul familiei.
Astfel ca la constelații familiale spunem că lucrează toată lumea: atât clientul care își prelucrează tema, reprezentanții fiindcă adesea ei sunt în reprezentări care aduc însemnătate în înțelegerea personală a tematicii și cei care sunt pe propriul loc și se deschid pentru a crea insightul în viziunea personală, chiar și fără implicare directă!

Data: 17 martie, ora 15
Durata: 4h
Adresa: B-dul 21 Decembrie, nr. 102A – Clădirea din spate, etaj 1 – Magic Yoga

Grup de lucru: 18 persoane.

Preț:

  •  200 RON
  •  150 RON pentru clienții Magic Yoga cu Abonament valabil

Prețul include: 4h workshop în grup restrâns, 2 pauze cafea, acces la facilitățile spațiului de lucru.

Plata se realizează înainte de începerea workshopului, la fața locului. Dacă renunțați să mai participați la workshop cu 24h înainte de eveniment, vă rog să găsiți înlocuitor și să transmiteți datele de contact pe andreea.cira.coaching@gmail.com sau să achitați contravaloarea locului rezervat. Nerespectarea acestei condiții duce la blocarea posibilitații de a participa la orice alt workshop în viitor.


PE TOATĂ PERIOADA WORKSHOPULUI VOM FI FĂRĂ ÎNCĂLȚĂMINTE!
Fiindcă spațiul de desfășurare amenajat pentru workshop este un studio de yoga, înainte de intrarea în studio ne vom descălța. Vom sta pe scaune, însă nu vom utiliza încălțăminte în studio. Vă rugăm să țineți cont de acest aspect.

Participanții la acest workshop declară pe propria răspundere că nu se află sub tratament psihiatric, nu au consumat înainte de eveniment băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.
Participanții sunt de acord să păstreze confidențialitatea informațiilor împărtășite în timpul workshopului.
Confirm că am citit, am înțeles și sunt de acord cu condițiile de participare la acest workshop și că sunt în totalitate responsabil pentru acțiunile mele în timpul sau după finalizarea evenimentului.

MOD DE LUCRU:
Vom lucra 2 sau 3 constelații, iar modul de alegere al acestora este aleator. Ai posibilitatea să lucrezi propria constelație, ca rezonator sau ca observator, în propriul tău proces interior.


  • Participanții la acest workshop declară pe propria răspundere că nu se află sub tratament psihiatric, nu au consumat înainte de eveniment băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.
  • Participanții sunt de acord să păstreze confidențialitatea informațiilor împărtășite în timpul workshopului.
  • Confirm că am citit, am înțeles și sunt de acord cu condițiile de participare la acest workshop și că sunt în totalitate responsabil pentru acțiunile mele în timpul sau după finalizarea evenimentului.

Pentru intrebari suplimentare si clarificari te rog sa ma contactezi la

andreea.cira.coaching@gmail.com


Despre Facilitator

Sunt Andreea Cîra, om, la fel ca tine. Am urmat formarea sub îndrumarea Dr. Elena Barbu în Noile Constelații Familiale, am obținut o licență în Psihologie și una în Cartografie, fiind acum psiholog clinician în supervizare și psihoterapeut în formare.
Lucrez în industria ospitalității de la 18 ani, interacționând astfel cu peste 15000 clienți, elevi sau adulți, în diverse proiecte de turism și programe outdoor. Sunt pasionată de geografie și am explorat lumea exterioară și am înțeles legile naturii prin cele mai fine experiențe, devenind ghid montan și călăuză spre sufletul oamenilor prin intermediul excursiilor în zone naturale.
În prezent lucrez în management și consultanță, organizez retreaturi în zone naturale și pregătesc lansarea activității profesionale în mod privat, în Cabinetul Individual de Psihologie. După mii de kilometri în munți, mi-am orientat atenția spre cea mai frumoasă călătorie pe care am descoperit-o de-a lungul căutărilor personale a fi călătoria de reîntoarcere spre nucleul nostru primordial, sinele.
”Cu fiecare zi mai aproape” e mottoul care îmi ghidează acum trăirea vieții, indiferent de potecile pe care aleg să pășesc, am o curiozitate de căutare înspre adevăr prin diverse metode și paradigme.
Prima interacțiune cu metoda constelațiilor familiale a generat o schimbare profundă în înțelegerea aspectelor personale de viață și astfel am decis să mă formez timp de 2 ani în această metodă cu Dr. Elena Barbu și să ofere mai departe din fascinația acestei metode, studiind cu interes metoda de rezonanță.

Date

17 mart. 2024
Expired!

Time

3:00 PM - 7:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Andreea Cîra
Andreea Cîra
Email
andreea.cira.coaching@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-andreea/

Andreea se autointituleaza calatoare prin lumea exterioara si lumile interioare ale fiintei. Activeaza din 2010 in industria ospitalitatii, adunand in portofoliul cu experiente si amintiri interactiunea cu peste 10 000 de turisti unici, in diverse proiecte si evenimente pe care le organizeaza in tara si in strainatate. Din 2015 este Co-Fondatoarea Adeona Wanderlust, agentie de turism specializata outdoor, cu un portofoliu de servicii care imbina activitati tematice si sportive organizate in natura. Pot fi găsită pe instagram (atmanyoga.romania) și pe facebook AtmanYogaRomania sau Wanderlust.byAdeona

QR Code

Lasă un răspuns