Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops Constelații Familiale cu Andreea Cîra

Constelații Familiale cu Andreea Cîra

Dincolo de adevăr e libertatea deplină a sufletului nostru.

Constelațiile familiale reprezintă o metodă inovatoare și profundă de explorare a dinamicii interne și relaționale dintr-o familie sau din mediul profesional. Această practică, dezvoltată inițial de Bert Hellinger, un psihoterapeut și filosof german, oferă o perspectivă unică asupra influențelor subtile și adesea nevăzute care modelează comportamentul și emoțiile într-o familie sau dintr-o comunitate profesională.

Într-o sesiune de constelații familiale, participanții sunt invitați să reprezinte diferite persoane sau elemente abstracte din sistemul clientului, într-un spațiu fizic. Prin intermediul acestor reprezentări, se creează o “hartă vie” a interacțiunilor și relațiilor din cadrul familiei.

Prin observarea acestor reprezentări, se pot aduce la suprafață emoții, blocaje și dinamici ascunse, permițând clientului să obțină o perspectivă mai clară asupra problemelor sale. Constelațiile familiale pot ajuta la identificarea și eliberarea unor pattern-uri de comportament care pot fi transmise din generație în generație sau la înțelegerea unor situații care au dus la conflicte în mediile de lucru. Problematici legate de simptom și boală, bani și profesie, dinamici relaționale sunt doar câteva dintre temele pentru care avem metode specifice de lucru utilizând fenomenul de sincronie .

Deși inițial a fost utilizată în context terapeutic, constelațiile familiale au fost adaptate și folosite într-o varietate de domenii, inclusiv în dezvoltare personală, educație și managementul organizațional. Astfel, vă invit la workshopul din 25 noiembrie pentru a explora orice simțiți că e potrivit să aduceți în câmpul de lucru al constelațiilor, chiar dacă reprezintă o problemă apăsătoare sau o nelămurire legată de o situație în care vă aflați.

Această abordare ne oferă o privire în profunzime asupra complexității relațiilor familiale, și nu numai, dar și asupra impactului pe care acestea îl pot avea în viața noastră de zi cu zi. Este o modalitate fascinantă de a explora și a elibera potențialul de vindecare și transformare care stă la îndemâna fiecărui individ și a familiei lor. Metoda constelațiilor familiale nu înlocuiește tratamentul medical sau psihoterapia și nici un facilitator acreditat nu susține renunțarea la tratament farmacologic sau lucrul alături de specialiști în sănătate mentală!

Pe drumul lui nu întârzie nimeni. Suntem cu fiecare zi mai aproape!

Vă aștept cu drag!
Andreea Cîra

MOD DE LUCRU: vom lucra 2 sau 3 constelații, iar modul de alegere al acestora este aleator. Ai posibilitatea să lucrezi propria constelație, ca rezonator sau ca observator, în propriul tău proces interior.

Grup de lucru: 16 persoane.

PE TOATĂ PERIOADA WORKSHOPULUI VOM FI FĂRĂ ÎNCĂLȚĂMINTE!
Fiindcă spațiul de desfășurare amenajat pentru workshop este un studio de yoga, înainte de intrarea în studio ne vom descălța. Vom sta pe scaune, însă nu vom utiliza încălțăminte în studio. Vă rugăm să țineți cont de acest aspect.


  • Participanții la acest workshop declară pe propria răspundere că nu se află sub tratament psihiatric, nu au consumat înainte de eveniment băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.
  • Participanții sunt de acord să păstreze confidențialitatea informațiilor împărtășite în timpul workshopului.
  • Confirm că am citit, am înțeles și sunt de acord cu condițiile de participare la acest workshop și că sunt în totalitate responsabil pentru acțiunile mele în timpul sau după finalizarea evenimentului.

Pentru intrebari suplimentare si clarificari te rog sa ma contactezi la

andreea.cira.coaching@gmail.com

Preț:

  •  150 RON
  •  120 RON pentru clienții Magic Yoga cu Abonament valabil

Prețul include: 4h workshop în grup restrâns, 2 pauze cafea, acces la facilitățile spațiului de lucru.

Plata se realizează înainte de începerea workshopului, la fața locului. Dacă renunțați să mai participați la workshop cu 24h înainte de eveniment, vă rog să găsiți înlocuitor și să transmiteți datele de contact pe andreea.cira.coaching@gmail.com sau să achitați contravaloarea locului rezervat. Nerespectarea acestei condiții duce la blocarea posibilitații de a participa la orice alt workshop în viitor.


Despre Facilitator

Andreea Cîra se formează alături de Dr. Elena Barbu în Noile Constelații Familiale, are o licență în Psihologie și Cartografie, este coach și psihoterapeut în formare.

Lucrează în industria ospitalității de la 18 ani, interacționând cu peste 15000 clienți, elevi sau adulți, în diverse proiecte de turism și programe outdoor. Pasionată de geografie, a explorat lumea exterioară și a înțeles legile naturii prin cele mai fine experiențe, devenind ghid montan și călăuză spre sufletul oamenilor prin intermediul excursiilor în habitate naturale. În prezent lucrează în management și consultanță de marketing, organizează retreaturi în zone naturale, în paralel cu pionieratul în munca dintr-un Cabinet de Psihologie. După mii de kilometri în munți, își orientează atenția spre cea mai frumoasă călătorie pe care o numește astăzi călătoria de reîntoarcele spre nucleul nostru primordial, sinele. ”Cu fiecare zi mai aproape” e mottoul care îi ghidează sensul vieții, indiferent de potecile pe care alege să pășească.

Prima interacțiune cu metoda constelațiilor familiale a generat o schimbare profundă în înțelegerea aspectelor personale de viață și astfel decide să ofere mai departe din fascinația acestei metode, alegand să studieze cu interes metoda de rezonanță.

Date

25 nov. 2023
Expired!

Time

2:00 PM - 6:00 PM

Instructor

Andreea Cîra
Andreea Cîra
Email
andreea.cira.coaching@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-andreea/

Andreea se autointituleaza calatoare prin lumea exterioara si lumile interioare ale fiintei. Activeaza din 2010 in industria ospitalitatii, adunand in portofoliul cu experiente si amintiri interactiunea cu peste 10 000 de turisti unici, in diverse proiecte si evenimente pe care le organizeaza in tara si in strainatate. Din 2015 este Co-Fondatoarea Adeona Wanderlust, agentie de turism specializata outdoor, cu un portofoliu de servicii care imbina activitati tematice si sportive organizate in natura. Pot fi găsită pe instagram (atmanyoga.romania) și pe facebook AtmanYogaRomania sau Wanderlust.byAdeona

QR Code

Lasă un răspuns