Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 11.00 Backbending Flow cu Laura – STUDIO

11.00 Backbending Flow cu Laura – STUDIO

Obiceiurile ne învață și ne dezvață.

Avem tendința să contractăm coloana vertebrală pe perioade lungi de timp, când suntem așezați pe scaunul de birou, mașină sau orice obicei care necesită această formă. Comprimând coloana, respirația este îngreunată și putem să resimțim o ușoară stare de anxietate, neliniște sau agitație. Prin extensia coloanei și arcuirea spatelui se deschide pieptul și coloana toracală, creând spațiu pentru a ajuta plamânii să se extindă. Astfel respirația se îmbunătățește, devine uniformă iar noi vom beneficia de efectul de stabilitate, împământare și ușurare.

Posturile de arcuire sunt excelente pentru întărirea spatelui și energizarea corpului. Destinderea coloanei în mod conștient permite eliberarea tensiunilor și blocajelor dinspre corpul grosier spre cel subtil. Fiecare centru energetic este purificat iar fluxul impulsurilor nervoase și prana sunt susținute neîngrădit, permițându-ne să folosim energia pentru a ne întări, echilibra și vindeca.

Echilibrul fomeză spațiul în care se așează liniștea iar noi reușim să ne focusăm și să țintim spre obiectivele propuse. Atât timp cât vom hrăni cu atenția noastră, intențiile și dorințele, ele se vor maturiza, ajungând la deplină manifestare.  La această clasă vom conștientiza flexibilitatea și forța coloanei, vom lucra cu extensia flexorilor șoldurilor și cvadricepșilor pentru a crea  o fundație solidă. Ne vom bucura pe deplin de beneficiile care ni le oferă această practică.

Vă aștept cu drag

Namaste. Laura

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

18 feb. 2024
Expired!

Time

10:30 AM - 12:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Laura Lapuste
Laura Lapuste
Phone
0749 554 299
Email
lapustepusa@gmail.com

Am descoperit Yoga acum patru ani. Deoarece căutam raspunsuri la întrebările mele, m-am hotărât să urmez cursul TTC 200 de la Bindusar Yoga School. Pentru mine a fost ca si un mare BOOM prin care orizonturile s-au extins, perceptiile s-au schimbat si am depășit convingeri limitative. Mi s-a confirmat că yoga este mai mult decât o formă de mișcare, yoga este o dinamică armonioasă între trup și suflet care lucrează atât de frumos împreună. Yoga m-a ajutat se le conștientizez. În timpul cursului s-a creat mai mult spatiu și echilibru deoarece sunt mai putine nevoi. Astfel yoga intrunește calități minutate care prin practică cresc in interiorul nostru iar astfel armonizează spatiul în care ne aflăm.

QR Code

Lasă un răspuns