Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 9.00 Astavakrasana – Workshop Descoperă-ți puterea Interioară cu Dana – STUDIO

9.00 Astavakrasana – Workshop Descoperă-ți puterea Interioară cu Dana – STUDIO

Descoperă-ți puterea Interioară

Zi de zi suntem indrumați să căutăm soluții în exteriorul nostru, să dăm vina pe cel de lângă noi și să cerem ajutor chiar înainte de a depune orice efort în a rezolva o situație.
Ce zici ca data viitoare când te întâlnești cu o situație inedită, inainte să ceri răspunsul altcuiva să te întrebi dacă nu ai cumva chiar tu soluția?

In cadrul acestui workshop, propun să ne accesăm puterea interioară prin asana Astavakrasana, o postură de echilibru pe mâini care necesită tehnică, fortă și echilibru.
Posturile dificile din yoga ne ajuta mintea si corpul sa perceapa posturile mai ușoare ca fiind plăcute si stabile. De asemenea ele educa mintea sa găseasca soluții in afara zonei de confort in orice situatie a vieții.

Pe parcursul workshopului vom discuta despre filozofia din spatele asanei si despre muschii care vor fi implicati in aceasta, continuand cu un flow care pregateste corpul pentru postura finala. Ne vom intalni cu inversiuni (headstand, handstand), posturi de echilibru si forta.
Vă aștept să ne explorăm împreună corpul și mintea!

Sambata, 11 noiembrie, ora 9:00 la Magic Yoga Joy Studio.
Durata workshopului este de 2 ore.

Workshopul “Astavakrasana – Descopera-ți puterea interioară” este adresat tuturor practicantilor de yoga cu conditia sa aiba notiunile de baza ale practicii.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 50 Ron

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

11 nov. 2023
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM

Instructor

Dana Fodor
Dana Fodor
Phone
0746962509
Email
dana_muntean2005@yahoo.com

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.  De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu. Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele. Yoga NU este doar o formă de mișcare, ea este o meditație activă, o portită spre a lucra cu sinele nostru, o metodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblanzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

QR Code

Lasă un răspuns