Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 18.00 Yoga pentru Echilibru Hormonal – Workshop cu Dana – ONLINE

18.00 Yoga pentru Echilibru Hormonal – Workshop cu Dana – ONLINE

Sistemul nostru hormonal reprezinta modul in care noi percepem lumea noastra exterioara dar si conexiunea cu universul nostru interior. Reactiile noastre la evenimentele zilnice, perceptia amplitudinii unei anumite situatii sau din contra, modul relaxat de a le privi si acceptarea lor este in conexiune cu sanatatea si echilibrul nostru hormonal. Daca in zilele noastre se considera normal sa avem stari premenstruale de nervozitate sau dezechilibru si dureri menstruale accentuate sau chiar probleme de fertilitate, yoga ne ofera un suport de igiena a aparatului reproducator prin asane, respiratii specifice si yoga nidra.

Cu cat suntem mai echilibrati hormonal cu atat relatiile din viata noastra sunt in armonie iar relatia cu noi insine devine autentica.

In cadrul acestui workshop vom accesa o intelegere holistica a sistemului hormonal si a aparatului reproducator, vom practica posturi de extensie a zonei abdominale si a coapselor, de deschidere a soldurilor (rotatie externa), presiune usoara pe abdomen si posturi de twistings. Yoga nidra de la finalul clasei are rolul de a calma sistemul nervos parasimpatic si de restaura linistea si pacea mintii.

Impreuna redobandim puterea de a ne autovindeca!

Te aștept cu drag,

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.
De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu.

Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

23 iun. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 8:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Dana Fodor
Dana Fodor
Phone
0746962509
Email
dana_muntean2005@yahoo.com

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.  De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu. Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele. Yoga NU este doar o formă de mișcare, ea este o meditație activă, o portită spre a lucra cu sinele nostru, o metodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblanzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

QR Code

Lasă un răspuns