Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 9.00 Yoga Core Flow cu Mira – ONLINE

9.00 Yoga Core Flow cu Mira – ONLINE

Posturile ce accesează core-ul sunt cele menite sa foloseasca muschii abdominali si muschii spatelui intr-o manieră coordonata. Un core sanatos inseamna un corp sanatos si puternic.
Zona de core include centrul gravitațional si asigura stabilitatea miscarii. Include oase, ligamente si muschi de la diafragmă pana la pelvis.

Ce vom face in aceasta clasa de yoga?
Vom efectua asane ce intaresc muschii spatelui, abdomenului, fesierii si chiar muschii picioarelor. Exercitiile sunt menite pentru a intari corpul fizic, pentru a imbunatati postura fizica si a înlătura durerile de spate. Deasemenea vom accesa echilibrul si vom incerca posturi provocatoare precum bakasana sau headstand.
Studiile arata ca un core puternic te ajuta chiar sa faci performanta sportiva daca este cazul si iti scad sansele de a te accidenta si in viata de zi cu zi.
Clasa este dedicata oricui, indiferent de nivelul de practica si reprezinta un indemn la sanatate, echilbru si concentrare.

Cine sunt eu?
Mirabela Dubit – TTC 200 hours Yoga Instructor/ Instructor Activ de Yoga\Psiholog Licentiat/Psihoterapeut Integrativ in formare/Atestat in Imagine de Sine, Stima de Sine si Incredere in Sine, Comunicare si Abilitati Sociale, Inteligenta Emotionala/Consilier In Dezvoltare Personala

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 29 lei
 • Abonament 3 clase: 80 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 240 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

06 iun. 2023
Expired!

Time

9:00 AM - 10:30 AM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Mirabela Dubit
Mirabela Dubit
Phone
0744 176 969
Email
mn_dubit@yahoo.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-mira/

Am descoperit yoga în 2012 căutând o formă de exercițiu fizic care să mă ajute să câștig flexibilitate, sau cel puțin astea erau gândurile fabricate de mintea mea conștientă de atunci. Sportul ce-l practicam era bazat mereu pe forță. Avem nevoie de echilibrare între putere și flexibilitate, si nu doar la nivel fizic ci și mental. Am abandonat după câteva luni, fiind într-o sală de fitness, yoga era doar un sport pentru mine. Dar, cum, fiecare lucru se întâmplă când trebuie să se întâmple, după ani de pauza sau lipsă de consecvență, în 2019 am simțit nevoia sa practic consecvent și să sap mai adânc în această filozofie de viață. Am căutat maeștri care mi se potriveau în acel moment și care să mă ghideze și să mă ajute să-mi răspund la întrebarea mea de când eram copil “Cine sunt eu și ce caut pe acest Pământ?”   Cursul de Yoga Teacher absolvit la Bindusar Yoga cu prof. Mukesh Kothari a fost una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat până acum. Nu numai ca m-a ajutat să înțeleg mult mai bine stiința din spatele acestei practici, mi-a deschis calea spre predare și împărtășire cu alte suflete.   As mai dori să adaug ca iubesc oamenii și sunt curioasa de natura lor și pe lângă faptul că am lucrat mulți ani în contact direct cu ei, am absolvit Facultatea de Psihologie urmând în paralel cu yoga să mă specializez în Psihoterapie Integrativă, o abordare holistică ce simt ca este yoga la bază.

QR Code

Lasă un răspuns