Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 9.00 UPside Down – Workshop de Inversiuni cu Dana – STUDIO

9.00 UPside Down – Workshop de Inversiuni cu Dana – STUDIO

Inversiunile sunt o serie de posturi care vizează echilibrul, forța, focusul și care ne ajută să schimbăm perspectiva asupra vieții. Prin intermediul lor ne învingem treptat frica – Abinivesha care ne opreste în a ne trăi viața la adevăratul nostru potențial.

Ele ne invita sa ne dezvoltăm starea de observator – sakshi si viveka – discernamantul.

La nivel fizic inversiunile ajută întoarcerea sangvină fiind foarte benefice pentru sănătatea inimii în acelasi timp curățând limfa de mucus si asigurand un boost de imunitate.

In cadrul workshopului vom discuta acești termeni si principii din filozofia yoga si ii vom încadra în viața noastră de zi cu zi. Vom practica o serie de asane pregătitoare pentru inversiuni precum headstand, pincha mayurasana si handstand dar și tehnici de respiratie sustinatoare.

Practica este pentru toata lumea fiind adaptată în funcție de nivelul de pregătire.

Să ne vedem cu bucurie!

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.
De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu.

Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

06 apr. 2024
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Dana Fodor
Dana Fodor
Phone
0746962509
Email
dana_muntean2005@yahoo.com

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.  De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu. Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele. Yoga NU este doar o formă de mișcare, ea este o meditație activă, o portită spre a lucra cu sinele nostru, o metodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblanzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

QR Code

Lasă un răspuns