Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 15.00 The Joy of Arm Balancing – Workshop cu Daniela – STUDIO

15.00 The Joy of Arm Balancing – Workshop cu Daniela – STUDIO

  • Când: Duminică, 19 Mai, ora 15.00 -17.00
  • Unde: Magic Yoga Studio Cluj Napoca

~ Locuri Limitate ~

A ne lua zborul în echilibrul pe brațe este un joc mental și mai mult decât orice și necesită determinare, hotărâre și practică consecventă.

Atelierul lunii mai este menit să ne ofere încrederea în practica de echilibru pe brațe și mai mult decât atât, este o practică menită să ne schimbe perspectiva, să ne activeze Încrederea și să ne reactiveze Împuternicirea.

Vom începe cu un flow energic prin Surya Namaskar si posturi pentru a întări, deschide și pregăti corpul și mintea, cu ideea că tehnica, forța și flexibilitatea necesare pentru a accesa o postura de inversiuni si de echilibru pe brațe poate fi întotdeauna perfecționată în restul practicii personale de yoga.

Prin urmare, revizuim câteva dintre formele și mișcările fundamentale de yoga pentru a pregăti corpul și mintea in explorarea posturilor de echilibru pe brațe și vom încheia cu yoga nidra și meditație.

Vom explora #Bakasana #Brahmachariasana, #BhujaPidasana #Ashtavakrasana #Tittibhasana #PinchaMayursana.

Potrivit pentru începători și pentru practicanții mai familiarizați cu yoga, acest atelier distractiv și activ va fi un ajutor minuna pentru a vă face să vă desprindeti de la sol.

Intenția mea este ca, oriunde te-ai afla, vei fi fericit să te simți puternic, să râdem bine împreună și chiar să te surprinzi!

Vei pleca împuternicit, cu energie ușoară și revigorantă care te va readuce acasă, în conexiune cu esența ta divină.

Daniela

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

19 mai 2024
Expired!

Time

3:00 PM - 5:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Daniela Mihalciac
Daniela Mihalciac
Phone
+40 745 818 852
Email
daniela@magic-yoga.ro
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-daniela/

Este fondatorul proiectului Yoga cu Daniela (2014), co-fondator Ganoterapia (2007) co-fondator Magic Natura (2018) si Magic Yoga Joy Studio din Cluj Napoca (2021). Anterior acestor inițiative antreprenoriale, a petrecut 10 ani lucrând ca profesor de școală, a predat limba română și limba franceză. Pasiunea ei pentru yoga a condus-o la explorarea diferitelor stiluri de yoga, hatha, ashtanga, vinyasa, yin, meditație fiind certificată de Yoga Alliance în Hatha Yoga (E-RYT200 și E- RYT300) cu Școala de Yoga Bindusar Rishikesh (2016 respectiv 2024).

QR Code

Lasă un răspuns