Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 16.00 Pranayama Workshop cu Dana – ONLINE – All Weekened Yoga

16.00 Pranayama Workshop cu Dana – ONLINE – All Weekened Yoga

Respirația este primul și ultimul act din viața unui om. Se poate spune că in respirație stă ascuns secretul vieții.
Efectul profund pozitiv pe care tehnicile de respirație le-au avut asupra mea m-au îndemnat să studiez tot mai mult acest subiect si să dau mai departe informațiile acumulate până în acest moment.
Pranayama este cea de a patra ramură care face ca știința yoga sa fie complexă si completă.

Vom începe workshop-ul printr-o scurtă prezentare a tehnicilor de respirație din yoga și beneficiile lor, vom continua apoi cu o serie de asane care sa pregăteasca si incalzească corpul și doua tehnici de curătare (shatkarma). Apoi vom începe sesiunea propriu-zisă de pranayama unde se va pune accent pe trei tehnici de respirație: Nadi Shodhana, Surya Bhedana si Ujjayi Breathing.
Vom încheia cu Aum Chanting si recomandări pentru practica personală de acasă.

Duminică, 16 iulie, ora 16.00 în cadrul All Weekened Yoga de Iulie
Ore 16.00 – 18.00

*Acest workshop este potrivit pentru toata lumea care dorește să își îmbunățească starea mentală,emoțională si fizică prin tehnici de respirație realizate corect și sub supraveghere,se va ține la studio sau online.

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat.
Am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India în 2022, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concentrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu. În prezent urmez Cursul de 300 de ore al Școlii Bindusar Yoga.
Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, secția kinetoterapie, am cunoscut în viața mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunată dintre ele.

Yoga NU este doar o formă de mișcare conștientă, ea este o meditație activă, o portiță spre a lucra cu sinele nostru, o metodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblânzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in: 50 lei

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

16 iul. 2023
Expired!

Time

4:00 PM - 6:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Dana Fodor
Dana Fodor
Phone
0746962509
Email
dana_muntean2005@yahoo.com

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.  De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu. Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele. Yoga NU este doar o formă de mișcare, ea este o meditație activă, o portită spre a lucra cu sinele nostru, o metodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblanzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

QR Code

Lasă un răspuns