Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 9.00 Hanumanasana Workshop – Feel Your Courage cu Timea Gaudi – ONLINE

9.00 Hanumanasana Workshop – Feel Your Courage cu Timea Gaudi – ONLINE

Hanumanasana cunoscută ca poziţia de sfoară sau poziţia maimuţei este una dintre asanele principale în yoga, numită după zeul hindus Hanuman, cel considerat un simbol al curajului, al loialității, al devotamentului necondiționat, al puterii interioare și al umilinței.
Practicarea acestei posture poate simboliza îmbrățișarea acestor calități și conectarea cu spiritul dăruirii și al curajului. Când lucrăm la Hanumanasana, lucrăm şi la flexibilitate, forţă şi echilibru. Stimulăm flexibilitatea din şolduri implicând şi muşchii picioarelor, abdomenul şi zona pelviană.

Pe de altă parte posturile care deschid șoldurile, precum Hanumanasana, au un efect de ancorare emoțională și pot ajuta la eliberarea emoțiilor și a tensiunii stocate în această zonă. La nivel subtil putem stimula energia stagnantă din cea de-a doua chakra, Svadhisthana, asociată cu plăcere, emoţii, creativitate şi fluiditate.
Hanumanasana poate servi ca o amintire a importanței dăruirii, a răbdării și smereniei pe calea yoga și în viața de zi cu zi.
Este esențial să abordăm Hanumanasana cu răbdare și respect pentru limitele propriului corp. Chiar dacă pare o postură avansată şi o simţi ca fiind complet dificilă, workshop-ul te va ajuta să construieşti postura pas cu pas prin diferitele variante, utilizând accesorii sau progrese treptate care să îţi ofere multe dintre beneficiile menționate mai sus.

Te aştept cu drag pe data de 17 septembrie, orele 09.00-11.00 la o experienţă transformativă, unde vom trăi împreună magia Hanumanasana.
Workshop-ul este accesibil atât pentru practicanţi mai avansaţi, cât şi pentru cei începători.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 50 lei

Plata:

  • Revolut: 0744.686.477 Roman
  • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
  • Direct la studio
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

17 sept. 2023
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns