Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 9.00 “Dare To Be Different” Atelier pentru Dezvoltarea Încrederii În Sine prin Yoga – Dana – STUDIO

9.00 “Dare To Be Different” Atelier pentru Dezvoltarea Încrederii În Sine prin Yoga – Dana – STUDIO

Trăim într-o societate în care părerea celorlalți despre noi este mai importantă decat propriul nostru adevăr. Increderea in noi înșine și în unicitatea fiecăruia este subestimată.

In cadrul acestui atelier vom lucra stratificat de la nivel fizic la cel energetic și emoțional prin asane care pun in mișcare zona abdominala unde este situată Manipura chakra, casa încrederii in sine, a voinței si a clarității. Vom apela la tehnici de respirație specifice care sa curete programele stocate în această zonă și vom pune in mișcare samana vayu – responsabilă cu transformarea mâncării în energie.

La final vom calma sistemul nervos parasimpatic responsabil cu odihna si digestia și vom integra toata practica prin yoga nidra.
Impreuna ne vom scoate măștile pe care le purtăm zi de zi ajungând astfel mai aproape de adevăratul nostru eu.

In urma practicii îti vei simți corpul mai ușor, mintea purificată și vei privi situațiile din viața ta cu mai multă claritate si înțelepciune.

Nota: Te rog sa bei pe stomacul gol un pahar cu apa calduta cu lamaie si daca e posibil pentru tine, sa nu mananci inainte de practica.

Te aștept cu drag,

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.
De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu.

Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

02 mart. 2024
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Instructor

Dana Fodor
Dana Fodor
Phone
0746962509
Email
dana_muntean2005@yahoo.com

Salut, eu sunt Dana și sunt o iubitoare de mișcare, natură și un stil de viată cât mai sănătos și echilibrat.  De curând am absolvit cursul de teacher training al școlii Bindusar Yoga School of India, un curs care m-a purtat pe culmile rezistenței si ale concetrării în urma căruia am devenit mai conștientă si mai focusată pe scopul meu. Fiind absolventă a facultății de Educație Fizică si Sport, sectia kinetoterapie, am cunoscut în viata mea aproape toate formele de mișcare fizica si sporturile existente dar pot sa afirm cu tărie că yoga este cea mai complexă și mai minunata dintre ele. Yoga NU este doar o formă de mișcare, ea este o meditație activă, o portită spre a lucra cu sinele nostru, o metodă de a scăpa de limitări si programe, o unealtă pentru a îmblanzi mintea, o forma de a renunța la ego deci o bucurie in sine.

QR Code

Lasă un răspuns