Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 9.00 Backbends Masterclass Workshop cu Adriana Cruceanu

9.00 Backbends Masterclass Workshop cu Adriana Cruceanu

Make Movement Your Integrity ~ Un weekend de yoga cu Adriana Cruceanu

Ne unim spiritele, pasiunea si fascinatia despre yoga ghidați de un suflet drag mie, o mare doamnă în universul yoga pe care o admir și respect, și cu care am avut bucuria să practic în Thailanda la Yoga Connections Phuket în decembrie 2018.
Sunt fericită să răspundă invitației și să ajungă la Cluj pentru a doua oară. Doresc să împărtășesc cu voi și împreună să ne lăsăm ghidați de experiența și energia Adrianei Cruceanu pentru a ne deschide portile perceptiei în această unică călătorie a infinitului manifestat în corp.

Adriana Cruceanu este instructor internațional de yoga, ce conduce clase teoretice și practice de yoga în locații internaționale India, Thailanda, UK, etc. în studiouri, workshopuri, retreaturi și coordonează cursuri de formatori de instructori yoga 200 și 300 ore.
Educația sa yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale ale lumii. A studiat din anul 2010 cu profesorii Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Ashtanga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra.
Background-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică au, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice. Actualmente, o puteti gasi in cea mai mare parte a timpului la studioul sau, YogNova din București.

Programul de yoga din weekendul din 8-10 Decembrie, este adresattuturor nivelelor, atât practicanților începători cât și practicanților avansați:

VINERI 8 dec:

 • 16.00 – 18.00 – Vinyasa Masterclass

SÂMBĂTA 9 dec:

 • 9.00 – 11.30 – Ashtanga Yoga Led Full Primary
 • 18.00 – 20.00 – Hip Openers Workshop

DUMINICĂ 10 dec:

 • 9.00 – 11.00 – Backbends Masterclass

4. Backbends Masterclass

Aceasta categorie de posturi promovează atât flexibilitatea coloanei, cât și întărirea musculaturii din jurul ei. Printre backbenduri, unele posturi sunt aparent, superficiale, dar extrem de puternice, care ajută la menținerea sănătății coloanei, o deschidere a pieptul și umerilor, cât altele la fel de valoroase, dar mai profunde și care presupun conștientizare și focus mai amplu.
Exista, evident, o gama foarte diversă de intensitate în rândul posturilor din această speță, de la unele foarte subtile până la unele foarte adânci, făcându-se, astfel, accesibile tuturor constitutiilor fizice. Fie că vorbim de aspectele psihologice sau mecanice ale acestei categorii de posturi, pe parcursul acestui workshop, avem timp să explorăm și să adâncim gradul de înțelegere într-un mod dinamic, astfel încât la final să putem îngloba toata munca în practica zilnică Se spune că aceasta categorie de asana ne căleste caracterul pentru că ne confruntă cu ceea ce în mod instinctiv evităm și anume ipostazele în care suntem expuși/ vulneralbili.

Datorită timpului limitat față de bogăția vocabularului de posturi, în fiecare din aceste workshopuri aveți oportunitatea să explorați sau să solicitați aliniamente sau posturi dorite, care nu sunt incluse în categoria respectivă.

Locație: Magic Yoga Joy Studio Cluj Napoca

Înscrierea în limita locurilor disponibile.

Let’s make the movement our integrity!

Vă așteptăm cu drag,
Adriana & Daniela

#yogacluj #yogaworkshopcluj #makemovementyourintegrity #ashtangayoga #backbends #hipopeners

Contribuție:
 • 1 workshop: 170 Ron
 • 2 workshopuri: 300 Ron
 • 3 workshpuri: 360 Ron
 • 4 workshopuri: 440 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852 (Daniela)
 • Direct la studio
 • Cont ING: RO08 INGB 0000 9999 0216 1927  BYSTRON MIHALCIAC DANIELA

Date

10 dec. 2023
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM
QR Code

Lasă un răspuns