Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 9.00 Ashtanga Yoga Led Full Primary Workshop cu Adriana Cruceanu

9.00 Ashtanga Yoga Led Full Primary Workshop cu Adriana Cruceanu

Make Movement Your Integrity ~ Un weekend de yoga cu Adriana Cruceanu

Ne unim spiritele, pasiunea si fascinatia despre yoga ghidați de un suflet drag mie, o mare doamnă în universul yoga pe care o admir și respect, și cu care am avut bucuria să practic în Thailanda la Yoga Connections Phuket în decembrie 2018.
Sunt fericită să răspundă invitației și să ajungă la Cluj pentru a doua oară. Doresc să împărtășesc cu voi și împreună să ne lăsăm ghidați de experiența și energia Adrianei Cruceanu pentru a ne deschide portile perceptiei în această unică călătorie a infinitului manifestat în corp.

Adriana Cruceanu este instructor internațional de yoga, ce conduce clase teoretice și practice de yoga în locații internaționale India, Thailanda, UK, etc. în studiouri, workshopuri, retreaturi și coordonează cursuri de formatori de instructori yoga 200 și 300 ore.
Educația sa yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale ale lumii. A studiat din anul 2010 cu profesorii Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Ashtanga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra.
Background-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică au, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice. Actualmente, o puteti gasi in cea mai mare parte a timpului la studioul sau, YogNova din București.

Programul de yoga din weekendul din 8-10 Decembrie, este adresattuturor nivelelor, atât practicanților începători cât și practicanților avansați:

VINERI 8 dec:

 • 16.00 – 18.00 – Vinyasa Masterclass

SÂMBĂTA 9 dec:

 • 9.00 – 11.30 – Ashtanga Yoga Led Full Primary
 • 18.00 – 20.00 – Hip Openers Workshop

DUMINICĂ 10 dec:

 • 9.00 – 11.00 – Backbends Masterclass

2. Ashtanga Yoga

ASHTANGA VINYASA YOGA este un sistem de practică fondată acum aproximativ 100 ani de Tirumalai Krishnamacharya si popularizată de K. Pattabhi Jois. Este considerată a fi punctul de inspiratie pentru yoga modernă cum ar fi Vinyasa, Jivamukti, Rocket, Power Yoga, etc.
Practica Ashtanga este una viguroasă și puternică care aduce multe satisfactii fizice si mentale.
Practica posturilor este complementată de celelalte elemente componente esențiale si anume: Pranayama (respiratia Ujjayi), Bandha (canalizarea energiei mai ales la nivel pelvic si abdominal) si Dristi (focalizarea privirii în anumite puncte exacte în fiecare postură).
Faptul ca are aceeași secvență a cărei ordine se respectă mereu face ca aceasta să se instaureze solid în memorie și corp.

Locație: Magic Yoga Joy Studio Cluj Napoca

Înscrierea în limita locurilor disponibile.

Let’s make the movement our integrity!

Vă așteptăm cu drag,
Adriana & Daniela

#yogacluj #yogaworkshopcluj #makemovementyourintegrity #ashtangayoga #backbends #hipopeners

Contribuție:
 • 1 workshop: 170 Ron
 • 2 workshopuri: 300 Ron
 • 3 workshpuri: 360 Ron
 • 4 workshopuri: 440 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852 (Daniela)
 • Direct la studio
 • Cont ING: RO08 INGB 0000 9999 0216 1927  BYSTRON MIHALCIAC DANIELA

Date

09 dec. 2023
Expired!

Time

9:00 AM - 11:30 AM
QR Code

Lasă un răspuns