Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 9.00 – 108 Surya Namaskar cu Timea Gaudi – ONLINE

9.00 – 108 Surya Namaskar cu Timea Gaudi – ONLINE

Sunt Timea Gaudi, profesor de muzică și instructor de yoga acreditat și te aștept pe data de 14 Ianuarie 2024, ora 09.00-11.00, la o clasă profundă, bazată pe 108 runde de Surya Namaskar. Secvența repetitivă te va ajuta să pătrunzi într-o stare de adâncă de meditație, unde te vei desprinde de aglomerația zilelor, punând accent pe eliberarea minții, mișcarea corpului și respirație conștientă.  

Semnificația numărului se rezulta din mai multe practici spirituale, acompaniat de cunoștințe științifice.

În istoria yoga, sunt prezente 108 scrieri religioase sau filozofice, numite Upanishad și tot atâtea texte sacre în Sanscrită numite Purana.

Conform tradiției Ayurveda, corpul uman dispune de 108 puncte sacre numite “marma”, care creează viață prin legătura dintre conștiință și trup.

În anii trecuți, în fiecare dimineață, hindușii practicau o secvență de 12 poziții numita “Salutul Soarelui” pentru a-și exprima devoțiunea către zeul soarelui, astfel arătându-și aprecierea pentru viața si căldura oferită de razele acestuia.

Ritualul celor 108 pași către admirarea soarelui poate fi practicat de regulă, în orice perioadă a anului, însă poți oferi o semnificare aparte cu practicarea pozițiilor in etapele care simbolizează începuturi noi precum: cele 4 anotimpuri sau anul nou.

Vei simți dificultate în timpul secvențelor, deoarece ritualul este solicitant atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional.

Prin parcurgerea pașilor, vei simți o relaxare prin gândurile tale, dar emoțiile vor ieși la lumină după ce treci de provocările obositoare ale corpului tău. Secvența repetitivă are ca urmare o relaxare a conștiinței, care duce către o dispoziție asemănătoare unei transe, astfel mișcările tale vor căpăta o formă fluidă și naturală. 

Disconfortul pe care s-ar putea să-l simți nu va mai conta după ce treci de acest prag, pentru că starea pe care o vei dobândi va reprezenta ghidul tău personal pentru viitorul tău apropiat.

Te invit să parcurgem împreună această călătorie profundă.

Clasa este accesibilă pentru nivelul intermediar/avansat.

Adresă Nouă: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Prețuri pentru clase STUDIO

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

14 ian. 2024
Expired!

Time

9:00 AM - 11:00 AM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns