Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 8:00 Yoga de dimineață cu Timea

8:00 Yoga de dimineață cu Timea

~”Soarele ne amintește în fiecare zi că și noi avem posibilitatea de a răsări în fiecare zi din întuneric, la fel cum putem să și strălucim prin lumina noastră interioară.”~ S. Ajna

Pornind de la această idee, te invit la o practică de dimineață, care va aduce în mișcare și energizează întreg corpul, instalând o stare de bine, care te va însoți pe tot parcursul zilei.

Indiferent de ce întâmplări au fost în ziua precedentă, situații tensionate, nemulțumiri, nesiguranță, diminețile îți oferă posibilitatea de a crea un nou început. Timpul petrecut cu tine îți va da încrederea și puterea de a întâmpina provocările noii zile.

Practica noastră va începe cu invocarea luminii în sufletele noastre prin secvențele de salut al soarelui, mai apoi vom continua cu asanele (posturile) care vor energiza copul de la creștetul capului, până la degetele de la picioare. Vom încheia cu câteva momente de relaxare profudă, focusul fiind pe respirația conștientă care va armoniza ritmurile noastre naturale.

Prețuri:
 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • 3 clase / 80 Ron
 • Drop-in 29 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

17 iun. 2022
Expired!

Time

8:00 AM - 9:30 PM
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns