Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 7.30 Sunrise Yoga cu Laura – ONLINE

7.30 Sunrise Yoga cu Laura – ONLINE

,,Soarele este sursa generatoare de energie pentru orice formă de viață de pe această planetă.’’

La clasa de Sunrise Yoga ne propunem o secvență prin care să trezim și dezmorțim usor articulațiile, ne întindem corpul spre posibilitățile infinite, daruim și primim, așa vom saluta Soarele, cu recunoștință. Ne lăsăm inundați de energia lui si inspirati de devotamentul cu care întregește acest Univers. Împreună cu respiratia Ujjayi ne vom îndrepta atentia spre universul interior și vom conștientiza emotiile noastre lăsându-le să treacă. Posturile sunt menite să fluidizeze mișcarea energie prin corpul nostru.

   Surya Namaskar sau Salutul Soarelui este o secvență de douăsprezece posturi care activează toate grupele de mușchi, articulațiile importante, crește flexibilitatea și rezistența organismului. De asemenea masează și stimulează funcționarea organelor interne majore din organism. 

Te poți bucura de benefiiciile acestei secvențe pe toate planurile, fiind activate astfel și legile nescrise ale naturii. Acestea fiind principii prin care se manifestă și materializeză universul interior. Principiile stau la baza sistemului yoga și susțin o viață caracterizată prin echilibru, inspirație și vitalitate și îmi propun să le cultivăm la clasele Sunrise Yoga.

   Legea Dăruiește și Primește asociată cu centrul inimii, care se va deschide către valorile înalte și va dezvolta compasiunea pentru toate ființele vii.

 •   Legea Detașării este conectată centrului comunicării. Când acesta este deshis, nevoile noastre sunt exprimate cu claritate într-o manieră care susțin viața.
 •  Legea Dharmei care reprezintă scopul nostru în această lume este conectată intuiției. Iar atunci când minimalizăm gândurile reușim să ne conetăm la vocea interioară. Astfel suntem îndrumați să facem alegerile cele mai potrivite pentru a ne îndeplini scopul
 •   Legea Celui mai mic Efort este asociată cu centrul creativității, unde sălășluiește puterea creatoare care dă naștere talentelor. Când ești în armonie cu această calitate, modalitățile de exprimare se materializează cu un minim de efort.
 •  Legea Intenției și a Dorinței guvernează centrul în care sălăsluiește puterea interioară. Când acest centru este deschis suntem împuterniciți să ne transpunem intențiile și dorințele în practică și să le răspîndim in lume.

  Împreună cu respirația constientă vom întreține focul interior, astfel încât să putem radia în afară tot ce poate fi mai bun din noi. Vom întregi practica cu o tehica de respirație, deoarce, respirația este regele mintii care ne va aduce stabilitate în emoție și acțiune.

Postura finală este aceea în care corpul își crează propriul limbaj prin care dorește să se exprime.

    Mă numesc Laura, îmi place să mai ,,dau un ochi prin stele’’ (astrologia) și ador pădurea și muntele. Aceste două hobby-uri care mă încântă au ajuns sa fie o forma de a mă descoperi pe mine până în ,,adancurile sufletului’’.  Muntele îmi aduce liniștea de care am nevoie uneori dar si adrenalina care este necesară pentru a depăși hopurile. 

    Am descoperit Yoga acum patru ani. Deoarece căutam raspunsuri la întrebările mele, m-am hotărât să urmez cursul TTC 200 de la Bindusar Yoga School. Pentru mine a fost ca si un mare BOOM prin care orizonturile s-au extins, perceptiile s-au schimbat si am depășit convingeri limitative. Mi s-a confirmat că yoga este mai mult decât o formă de mișcare, yoga este o dinamică armonioasă între trup și suflet care lucrează atât de frumos împreună. Yoga m-a ajutat se le conștientizez. În timpul cursului s-a creat mai mult spatiu și echilibru deoarece sunt mai putine nevoi. Astfel yoga intrunește calități minutate care prin practică cresc in interiorul nostru iar astfel armonizează spatiul în care ne aflăm.

   Vă invit sa gasiți liniștea din forța care ne ajută să depășim provocările vieții.

Va îmbratișez cu drag!

Namaste,

Laura.

 Clasa de Sunrise Yoga  este multinivel și îți oferă un boost de energie care te menține centrat și focusat pe parcursul zilei.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 29 lei
 • Abonament 3 clase: 80 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 240 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Select Date *
23-03-2023 7:30 AM

martie 2023

LU
MA
MI
JO
VI
SA
DU
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
7:30 AM - 9:00 AM
24
25
26
27
28
29
30
7:30 AM - 9:00 AM
31
1
2
Chosen Time:
Rezervare loc clasă ONLINE
Available Rezervări: Unlimited
The Rezervare loc clasă ONLINE ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

23 mart. 2023

Time

7:30 AM - 9:00 AM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii
Laura Lapuste

Instructor

Laura Lapuste
Phone
0749 554 299
Email
lapustepusa@gmail.com
Rezervă locul acum

Next Occurrence

QR Code

Lasă un răspuns