Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 19.00 Gentle Yoga cu Timea Gaudi – STUDIO

19.00 Gentle Yoga cu Timea Gaudi – STUDIO

Clasa de gentle yoga propune o practică care pune accentul pe mișcările lente și fluide oferindu-ne ocazia de a ne simți confortabili în propriul corp. Este potrivită în special pentru persoanele care pot avea limitări fizice, care sunt noi în practica yoga sau care pur și simplu preferă un ritm mai lent și o practică mai puțin solicitantă la nivel fizic. De asemenea poate servi ca o poartă către alte forme de yoga pentru cei care doresc să exploreze practici mai dinamice în viitor.

În acest tip de yoga accentul este pe grija și sprijinul oferit corpului în timpul mișcărilor, pe eliberarea tensiunilor și a minții. Practica de seară într-un ritm blând îți va crea o stare profundă de ușurare în care reușești să te detașezi de toate întâmplările zilei. Practica include în mod obișnuit o combinație de întinderi ușoare, poziții de bază ale yoga menținute mai mult timp, toate acestea fiind acompaniate de muzica respirației conștiente. Asanele de yoga stimulează flexibilitatea, echilibrul și forța într-un mod sigur și confortabil.

Ritmul lent stabilește o conexiune mai profundă cu corpul și îți oferă spațiu pentru a explora senzațiile din corp și minte. Respirația vibrantă va fi ca și un instrument cu ajutorul căruia reușești să calmezi gândurile și să amplifici relația dintre minte și corp.

Dacă simți nevoia pe final de săptămână de o clasă de yoga lentă care să te reconecteze cu tine, te aștept cu drag la o clasă de Gentle Yoga Flow pentru a cultiva o stare generală de bine de care să te bucuri mult timp.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

19 nov. 2023
Expired!

Time

7:00 PM - 8:00 PM
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns