Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 20.00 Yoga pentru Picioare cu Timea Gaudi – STUDIO

20.00 Yoga pentru Picioare cu Timea Gaudi – STUDIO

Joia aceasta va propun sa avem o clasa de yoga pentru picioare.
O clasa de yoga pentru impamantare si stabilitate, o clasa de grounding de unde sa construim mai departe un schelet stabil pentru spate si tot ce avem nevoie pentru activitatile de zi cu zi.

Vom avea aceasta tematica de YOGA PENTRU PICIOARE joi de la ora 20. Vom parcurge mai multe tematici si vom aborda si concepte de psihosomatica si beneficiile unor asane pentru zona picioarelor.

Va fi o clasa usoara, recomandata oricarui tip de practicant.

Ma gandesc aici si la diverse complicatii asociate diabeticilor, precum neuropatia diabetica si necesitatea unei forme de miscare pentru a reduce tulburarile nervilor periferici. Yoga reprezinta o alternativa potrivita pentru orice persoana care doreste sa aiba grija de ea. Si sa se preocupe de sanatate!

Pentru cei care petrec mult timp la birou, clasa de yoga pentru picioare va veni ca o detensionare a muschilor hamstring care pot deveni foarte rigizi si puțin elastici o data cu orele petrecute in sezut, pe scaun, canducand sau la alte activitati solicitante precum alergatul excesiv, ciclismul sau forme de miscare care ne tin cu genunchii activi. Ceea ce uitam adesea este ca o postura corecta a spatelui poate fi deficitara si datorita muschilor hamstring foarte tensionati.

Clasa mai este recomandata celor care iubesc sporturile de iarna si se pregatesc pentru sezonul de schi, astfel ca vom aloca atentie si pentru articulatia genunchiului. Cu posturi graduale, vom avea asane care sa lucreze cele doua grupe de muschi care activeaza articulatia genunchiului, atat de importanta pentru placa sau schi.

Ne vom relaxa, vom socializa si vom invata sa respiram pentru 60 min mai calm, mai usor si, va doresc, poate cu mai mult sens.

Rezervarile se fac pe magic-yoga.ro
Clasa incepe la ora 20 si la studio exista toate accesoriile pentru practica ( saltele, accesorii ajutatoare, vestiar, toalete). Pe langa accesorii avem ceai si o atmosfera placuta pentru o seara cu atentia pe corpul tau.

Va rog sa va inscrieti cu cel tarziu 5h inainte de inceperea clasei.
Adresa studioului este B-dul 21 Decembrie Nr. 102A. Parcare este la The Office sau parcarea care are intrare de pe Str. Dorobantilor.

Sa ne vedem cu bine la practica!
Yoga pentru Picioare, in luna februarie e tematica inceputului de an si de sezon de schi sau de stat la birou!

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

  • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
  • Parola: bucurie

Date

29 feb. 2024
Expired!

Time

8:00 PM - 9:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns