Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 20.00 Yoga pentru începători cu Laura – STUDIO

20.00 Yoga pentru începători cu Laura – STUDIO

Yoga, termen ce provine din rădăcina sanscrită ,,yuj”, înseamnă a lega, partea stângă cu partea dreaptă, a uni corpul cu mintea, a concentra atenția, simțurile și a-ți direcționa toată energia în împlinirea unui scop propus. Dinspre interior spre exterior se crează o comuniune cu ceea ce ne înconjoară spre o mai bună înțelegere a momentului prezent.

Clasa de începători este o introducere în arta yoga, care te va învăța pas cu pas măiestria acestei tehnici. Posturile (sau asanele) și respirația sunt într-o strânsă legătură, iar dezechilibrul uneia o va afecta pe cealaltă. De aceea este important, ca la început, să se formeze sincronul dintre corp și respirație pentru a atinge echilibrul mental și pacea interioară.

Practica cu asane restabilește echilibrul, rezistența corpului, conferă fermitate, sentimentul de ușurime și dezvoltă agilitatea, crescând astfel vitalitatea. Este lucrat fiecare mușchi, fiecare nerv și fiecare glandă asigurând un trup sănătos cu un scut puternic împotriva bolilor.

Respirația încarcă corpul cu energie și forță. O inspirație profundă și o expirație totală, lente, calmează ritmul inimii. Astfel se crează un mediu în care trupul se simte tot mai confortabil în posturi.

Pe parcursul clasei de începători, alături de asane este folosită respirația Ujjayi. Tehnica respirației Ujjyi este realizată cu control si concentrare, egalând timpul de inspirare cu cel de expirare. Numită și ,,respirația oceanului”, ea crează unde sonore liniștitoare care îi transmit corpului că este în siguranță. Aceasta te ajută să te interiorizezi și să percepi momentul practicii ca o stare confortabilă și familiară. Scopul final al acesteia este cel de a disciplina mintea și controla simțurile.

Prin Yoga te redescoperi si extinzi calitati emotionale care te ajuta să crești, prin răbdare si acceptare.

Mă numesc Laura și ador pădurea și muntele. Această activitate care mă încântă, a ajuns să fie una din formele prin care mă descopăr până în ,,adâncurile sufletului’’. Alături de ea am integrat practica yoga, descifrând pe parcurs câte puțin din misterul tehnicilor yoga. Mi-a stârnit curiozitatea și dorința de a înțelege ce este dincolo de aceste posturi și cum ne ajută ele corpul.

Vă aștept cu drag și vă invit să descoperim împreună la clasa de Yoga pentru Începători, în fiecare miercuri de la ora 20:00- 21:00 la Magic Studio sau de oriunde, online.
Namaste,
Laura

Adresă Nouă: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • Parola: bucurie

Date

24 ian. 2024
Expired!

Time

8:00 PM - 9:15 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Laura Lapuste
Laura Lapuste
Phone
0749 554 299
Email
lapustepusa@gmail.com

Am descoperit Yoga acum patru ani. Deoarece căutam raspunsuri la întrebările mele, m-am hotărât să urmez cursul TTC 200 de la Bindusar Yoga School. Pentru mine a fost ca si un mare BOOM prin care orizonturile s-au extins, perceptiile s-au schimbat si am depășit convingeri limitative. Mi s-a confirmat că yoga este mai mult decât o formă de mișcare, yoga este o dinamică armonioasă între trup și suflet care lucrează atât de frumos împreună. Yoga m-a ajutat se le conștientizez. În timpul cursului s-a creat mai mult spatiu și echilibru deoarece sunt mai putine nevoi. Astfel yoga intrunește calități minutate care prin practică cresc in interiorul nostru iar astfel armonizează spatiul în care ne aflăm.

QR Code

Lasă un răspuns