Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 20.00 Yoga pentru Picioare cu Andreea Cîra – ONLINE

20.00 Yoga pentru Picioare cu Andreea Cîra – ONLINE

Joia aceasta va propun sa avem o clasa de yoga pentru picioare.

O clasa de yoga pentru impamantare si stabilitate, o clasa de grounding de unde sa construim mai departe un schelet stabil pentru spate si tot ce avem nevoie pentru activitatile de zi cu zi.

Vom avea aceasta tematica de YOGA PENTRU PICIOARE joi de la ora 20. Vom parcurge mai multe tematici si vom aborda si concepte de psihosomatica si beneficiile unor asane pentru zona picioarelor.

Va fi o clasa usoara, recomandata oricarui tip de practicant.
Ma gandesc aici si la diverse complicatii asociate diabeticilor, precum neuropatia diabetica si necesitatea unei forme de miscare pentru a reduce tulburarile nervilor periferici. Yoga reprezinta o alternativa potrivita pentru orice persoana care doreste sa aiba grija de ea. Si sa se preocupe de sanatate!

Pentru cei care petrec mult timp la birou, clasa de yoga pentru picioare va veni ca o detensionare a muschilor hamstring care pot deveni foarte rigizi si puțin elastici o data cu orele petrecute in sezut, pe scaun, canducand sau la alte activitati solicitante precum alergatul excesiv, ciclismul sau forme de miscare care ne tin cu genunchii activi. Ceea ce uitam adesea este ca o postura corecta a spatelui poate fi deficitara si datorita muschilor hamstring foarte tensionati.

Clasa mai este recomandata celor care iubesc sporturile de iarna si se pregatesc pentru sezonul de schi, astfel ca vom aloca atentie si pentru articulatia genunchiului. Cu posturi graduale, vom avea asane care sa lucreze cele doua grupe de muschi care activeaza articulatia genunchiului, atat de importanta pentru placa sau schi.

Ne vom relaxa, vom socializa si vom invata sa respiram pentru 60 min mai calm, mai usor si, va doresc, poate cu mai mult sens.

Rezervarile se fac pe magic-yoga.ro
Clasa incepe la ora 20 si la studio exista toate accesoriile pentru practica ( saltele, accesorii ajutatoare, vestiar, toalete). Pe langa accesorii avem ceai si o atmosfera placuta pentru o seara cu atentia pe corpul tau.

Va rog sa va inscrieti cu cel tarziu 5h inainte de inceperea clasei.
Adresa studioului este B-dul 21 Decembrie Nr. 102A. Parcare este la The Office sau parcarea care are intrare de pe Str. Dorobantilor.

Sa ne vedem cu bine la practica!
Yoga pentru Picioare, in luna februarie e tematica inceputului de an si de sezon de schi sau de stat la birou!

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Rezervare loc clasă ONLINE
Available Rezervări: Unlimited
The "Rezervare loc clasă ONLINE" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

22 feb. 2024

Time

8:00 PM - 9:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Andreea Cîra
Andreea Cîra
Email
andreea.cira.coaching@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-andreea/

Andreea se autointituleaza calatoare prin lumea exterioara si lumile interioare ale fiintei. Activeaza din 2010 in industria ospitalitatii, adunand in portofoliul cu experiente si amintiri interactiunea cu peste 10 000 de turisti unici, in diverse proiecte si evenimente pe care le organizeaza in tara si in strainatate. Din 2015 este Co-Fondatoarea Adeona Wanderlust, agentie de turism specializata outdoor, cu un portofoliu de servicii care imbina activitati tematice si sportive organizate in natura. Pot fi găsită pe instagram (atmanyoga.romania) și pe facebook AtmanYogaRomania sau Wanderlust.byAdeona

Rezervă locul acum
QR Code

Lasă un răspuns