Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 20.00 Yin Yoga și Trataka cu Timea Gaudi – STUDIO

20.00 Yin Yoga și Trataka cu Timea Gaudi – STUDIO

Yin Yoga ne aduce înapoi la esența noastră interioară, în acel spațiu sacru al ființei noastre unde putem regăsi pacea și echilibrul. Prin poziții pasive, menținute pentru perioade îndelungate, ne invităm corpul să se lase în voia gravitației, iar mintea să se liniștească. În fiecare postură, descoperim întunericul și lumina, acceptând tot ceea ce este, fără judecată sau rezistență.

Practica obișnuită de yin yoga de marți va fi conbinată și cu tehnica de purificare Trataka, sau meditație la lumina lumânări, care este o modalitate prin care îmbunătățim concentrarea și ne purificăm zona ochilor. Concentrându-ne atenția asupra unui punct fix, liniștim fluctuațiile minții, aducem claritate și conectare cu înțelepciunea intuitivă. În lumina acestei flăcări, descoperim claritatea minții, liniște și calm.

Această clasă nu va fi doar despre încălzirea și întinderea corpului, ci este o călătorie către sine, către straturile cele mai adânci ale ființei noastre. În fiecare respirație, în fiecare moment de concentrare, ne întoarcem la adevărata noastră esență, descoperind frumusețea și înțelepciunea care zac adânc în interiorul nostru.

Pentru această clasă de yoga te invit să iei cu tine lumânarea ta preferată.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

  • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
  • Parola: bucurie

Date

16 apr. 2024
Expired!

Time

8:00 PM - 9:15 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns