Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 19.00 Sound & Breath Journey cu Loredana

19.00 Sound & Breath Journey cu Loredana

Te invit într-o călătorie fascinantă spre interiorul tau,folosind diferite tehnici de respirație combinate cu terapia prin sunet.

Sesiunea va fi ghidata in jurul unei teme având ca scop explorarea și echilibrarea ființei noastre atât de complexe.
Combinarea respirației conștiente cu sunetele terapeutice ale bolurilor tibetane cântătoare și diferitelor instrumente, creaza o practică sinergică care promovează echilibrarea și bunăstarea generală, abordând atât aspectele fizice, mentale și emotionale.

În agitația vieții noastre zilnice, adesea trecem cu vederea actul simplu, dar profund de a respira.

La bază, respirația conștientă implică acordarea unei atenții deliberată respirației, observând ritmul său și cultivând o conexiune între minte și corp.
La un nivel fiziologic, respirația conștientă influențează pozitiv sistemul nervos autonom, aducând echilibru între ramurile simpatică și parasimpatică. Această echilibrare nu doar intensifică relaxarea, ci și consolidează sistemul imunitar, îmbunătățește sănătatea cardiovasculară și optimizează funcția pulmonară.

Mai mult, respirația conștientă acționează ca o poartă către o conștientizare de sine crescută. Pe măsură ce ne concentrăm asupra respirației, creăm un spațiu pentru introspecție, auto-reflecție și o conștientizare mai profundă.

Terapia cu boluri tibetane, este o practică ancestrală ce armonizează mintea, corpul și spiritul prin vibrațiile captivante ale acestor instrumente străvechi.
Realizate dintr-un aliaj de metale ce reprezintă planetele, aceste boluri au fost utilizate de secole pentru a restabili echilibrul și a promova starea generală de bine.
În timp ce bolurile sunt cântate,vibratiile lor rezonează cu centri energetici din corp,astfel, eliminând blocajele și promovând un flux liber de energie în tot corpul.

Unul dintre beneficiile principale ale terapiei cu boluri tibetane este capacitatea lor de a induce o stare profundă de relaxare. Tonalitățile liniștitoare produse de boluri activează sistemul nervos parasimpatic, reducând stresul și promovând o senzație de liniște.
Sunetele fermecătoare ale bolurilor tibetane se sincronizează cu undele cerebrale, ghidând mintea în stări meditative.

Daca ești interesat/a să experimentezi aceste practici ,urmărește evenimentele “Breath&Sound journey” organizate de mine, Loredana Crisan și/sau mă poti contacta pe WhatsApp sau adresa de email afișate mai jos.

  • WhatsApp 0745040894
  • Email loredana.crisan.83@gmail.com

Pentru participare ai nevoie de o saltea și de inima deschisa .

Contribuția e pe baza de donație recomandata 80-120 lei

Date

27 apr. 2024
Expired!

Time

7:00 PM - 8:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns