Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 19.00 Chakra Yoga – Svadhisthana cu Timea Gaudi – All Weekend Yoga – ONLINE

19.00 Chakra Yoga – Svadhisthana cu Timea Gaudi – All Weekend Yoga – ONLINE

Continuăm, seria claselor de yoga menite să activeze centrii de energie numite chakre, cu ce-a de-a doua, chakra sacrală, Svadhisthana.

Chakrele sunt centrii de energie, roți, aflate de-alungul coloanei noastre vertebrale, de la baza coloanei, pană pe coroana capului, iar yoga aminteste de 7 astfel de puncte. Fiecare dintre aceste centre are un element din natură, o culoare, o formă și o mantră menită să o activeze. Prin simplu focus și atenție în zona specifică chakrele se activează, iar energia stagnantă începe să circule.

Svadhisthana, chakra apei este centrul creativitații, al dorinței, al emoțiilor și al fluiditații. Are ca și element apa, culoarea este portocalie, poziția ei în corp se află între zona organelor interne și ombilic, iar mantra, afirmația pozitivă este VAM (eu sunt). Acest centru energetic se dezvoltă de la vârsta de 6 luni, împreuna cu prima chakra, până la vârsta de 7 ani, mai apoi de la 7 ani pana la vârsta de 14 ani.

Dezechilibrul acestei chakre se manifestă prin frică, chiar frica de moarte, lipsă de creativitate și sentimentul de vinovație. Simțim nevoia de permnentă atenție, ne este greu să acceptăm schimbările, avem impresia că nu suntem autentici, ne este greu să ne susținem părerile. La nivel fizic pot apărea dureri în zona lombară, chiar problem urinare.

Când această chakra este în echilibru ne exprimam creativitatea în multe forme. Avem încredere in noi și în deciziile pe care le luăm și suntem adaptabili la schimbările din viața noastră.
Dincolo de salteaua yoga poți lucra la Svadishtana prin dans, mișcare liberă a corpului, plimbări, drumeții și conectare cu natura.

Te aștept cu drag pe data de 14 octombrie, orele 19.00-20.30 la o clasă de yoga în care mișcările și respirația conștientă să aducă energia și atenția asupra celei de-a doua chakra, Svadhisthana.

Clasa se va ține atât la studio cât și online.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

14 oct. 2023
Expired!

Time

7:00 PM - 8:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns