Acasă Clase Clase Yoga Studio 19:45 Sound Bath – Boluri Tibetane cu Loredana

19:45 Sound Bath – Boluri Tibetane cu Loredana

Bolurile tibetane numite si boluri cantatoare sunt instrumente muzicale utililizate de mii de ani in orient, ca suport sonor in timpul meditatiilor si rugaciunilor. Aceste boluri ofera beneficii semnificative in mai multe planuri: in planul energetic deblocand si echilibrand chakrele, in planul fizic regland presiunea sanguina, bataile inimii, respiratia si alte functiuni din corp, eliminand starile de nervozitate, anxietate, insomnie, etc. In plan emotional deblocheaza emotiile stocate in memoria celulara, si in plan spiritual amplifica capacitatea meditativa.
Practica se incepe cu o meditatie ghidata oferind timp pentru relaxare si setarea intentiei, urmata de o experienta in care ne armonizam cu vibratiile sonore create de bolurile tibetane.

Contribuție: 50 Ron.

Plata:

  • Revolut: 0745 040 894
  • Direct la studio

Data

18 iul. 2022
Expired!

Ora

7:45 PM - 8:45 PM
Magic Yoga - Joy Studio

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Str. Eremia Grigorescu nr. 11, Cluj

Magic Yoga - Joy Studio

Categorii
Loredana Crișan

Instructor

Loredana Crișan
Telefon
0745 040 894
Email
loredana.crisan.83@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-loredana/

Sunt Loredana, instructor yoga in urma absolvirii cursului 200 ore Hatha Yoga organizat de Bindusar Yoga School sub indrumarea profesorului Mukesh Kothari. Calatoria mea a inceput in anul 2019 cand mi-am facut curaj si am schimbat activitatile mele profesionale in care se punea accent doar pe aspectul fizic al omului (coafor-formator coafor, fitness-instructor fitness), si am pasit intr-o lume unde totul este interconectat fizic-mental-spiritual, neputand fi separate, formand un intreg, exact ceea ce suntem noi toti. In paralel cu practica yoga am urmat diferite cursuri si workshop-uri de dezvoltate personala din punct de vedere holistic, unde am descoperit instrumente si tehnici care imi sunt de ajutor in calatoria mea care continua. Proaspat absolvite sunt un curs de meditatie “meditation teacher diploma” organizat de Soul Awakening Academy si cursul MBSR – Mindfulness Base Stress Reduction organizat de Liliana Paraipan. Yoga pentru mine este cu siguranta cea mai folositoare metoda de a iesi din ignoranta, de a descoperi o lume pe care toti oamenii ar trebui sa o cunoasca.

QR Code

Lasă un răspuns