Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18:15 Christmas Yoga Flow for Hips cu Timea Gaudi – ONLINE –

18:15 Christmas Yoga Flow for Hips cu Timea Gaudi – ONLINE –

Menține corpul în mișcare și mintea calmă printr-un Christmas flow yoga. 

Perioada Crăciunului înseamnă bucurie, prieteni, familie, daruri și zâmbete, dar în același timp poate fi și agitată, stresantă și copleșitoare. Poate fi sezonul cu multe sarcini si responsabilități în organizare, ceea ce însemnă că avem mai puțin timp pentru noi înșine. Fă un pas în afara aglomerației zilelor oferindu-ți cadoul de a crea armonie și pace interioară prin mișcare, respirație și momente profunde de relaxare. 

Prin practica de yoga ne amintim care sunt lucrurile întradevăr valoroase din viața noastră atât pe saltea, cât și în viața de zi cu zi. Respirația conștientă creează calm în corpul, mintea și sufletul nostru. Inspirăm și expirăm conștient și aducem mai multă acceptare lucrurilor pe care nu am reușit sa le realizăm perfect, la timp, fiind recunoscători timpului petrecut cu noi și cu cei dragi. 

Cea mai bună metodă de a începe Christmas flow-ul de yoga este prin câteva runde de Salutul Soarelui pentru a stimula căldura interioară în zilele reci de iarnă. Urmărindu-ne respirația, ne vom mișca întreg corpul dinamic punând accent pe asanele de deschidere de șolduri. Secvența de deschidere ne ajută să curățăm tensiunile fizice și psihice depozitate în această zonă. 

Dacă simți nevoia de câteva momente prețioase cu tine în prag de Crăciun, alătură-te pe salteaua  de yoga din spațiul magic pe 23 decembrie, ora 18.15 pentru o clasă dinamică de yoga pentru deschiderea șoldurilor.

Prețuri:
 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • 3 clase / 80 Ron (valabil 30 zile)
 • Drop-in 29 Ron
 • 240 lei abonament nelimitat/lună

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

23 dec. 2022
Expired!

Time

6:15 PM - 7:45 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns