Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18:00 Yoga pentru Pace / Shanti Yoga cu Andreea – ONLINE

18:00 Yoga pentru Pace / Shanti Yoga cu Andreea – ONLINE

Orice practica yoga, este dedicată păcii.
Shanti este în sanskrită cuvântul pentru pace. Shanti se poate integra ca starea interioară de calm, unduirea lumii interioare în exprimarea întâmplărilor exterioare, starea de odihnă sau chiar extazul în urma eliberării sufletului de materie, în evoluția sufletului spre sinele superior, atman.

Pace – cuvânt derivat din latinescul pax, definește în general, în sens pozitiv, o stare de liniște, o stare lipsită de conflicte militare. Putem de aici să îi atribuim și să îi proiectăm conotații din propria poveste de viață pe care o aducem pe salteaua de yoga.

Ne întâlnim cu conflicte în familiile noastre, în relațiile apropiate, în mediul profesional și la nivel macropolitic, transcultural. Văd incapacitatea de a gestiona stările de tensiune prin incapacitatea de a imersa dincolo de durerile personale, în scopul de a ne conține pacea și liniștea universală care ne compune pe toți. Pacea e totul Divinului.

Pacea autentică e o oglindă a unui proces personal continuu, de lucru cu sinele pe care îl numim în yoga svadhyaya. O dată trăită pacea primordială de a conștientiza cât de valoroși suntem doar prin simplul fapt că existăm, vom transcende durerea și vom avea starea autentică de a privi în compasiune conflictele, rămânând într-o stare a minții fără fluctuații, ceea ce practica yoga ne invită.

În clasa de sambătă, 4 martie, am pregătit o sesiune de Yoga Vinyasa, în acord cu tematica abordată. A aranja ceva într-un mod special înseamnă vinyasa.

În aceat stil de yoga posturile curg în acord cu respirația, iar conectarea cu ritmul de interior aduce o curgere calmă întregii incursiuni prin fascinația asanelor/ pozițiilor fizice. Yoga Vinyasa este cunoscută pentru beneficiile de a crește rezistența la o succesiune continuă de asane, ceea ce ne provoacă mintea pentru a elibera controlul și judecățile despre starea de moment.

Provocarea clasei va fi tocmai în găsirea păcii interioare, în timp ce practicăm curgerea de asane, legate printr-o respirație calmă, chiar și în posturile mai solicitante.

Rolul practicii de grup va fi acela de a te readuce cu mintea la momentul prezent pe saltea, de a oferi înțelegere pentru ceea ce aduci cu tine în clasa de yoga și de a te simți în profundă susținere prin energia comună a grupului.

Vino exact așa cum ești!
Vinyasa flow durează 50 min, restul clasei va conține introducere în filosofia disciplinelor spirituale și pacea abordată prin înțelegerea sistemică. Integrarea experienței de a practica împreună această clasă tematică îți propun să fie într-o meditație a păcii ghidată de 20 min la finalul întâlnirii sufletelor noastre în practică.

Conceptul clasei poartă semnătura Atman Yoga România.

Prețuri pentru clase STUDIO

 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 29 lei
 • Abonament 3 clase: 80 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 240 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

04 mart. 2023
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Andreea Cîra
Andreea Cîra
Email
andreea.cira.coaching@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-andreea/

Andreea se autointituleaza calatoare prin lumea exterioara si lumile interioare ale fiintei. Activeaza din 2010 in industria ospitalitatii, adunand in portofoliul cu experiente si amintiri interactiunea cu peste 10 000 de turisti unici, in diverse proiecte si evenimente pe care le organizeaza in tara si in strainatate. Din 2015 este Co-Fondatoarea Adeona Wanderlust, agentie de turism specializata outdoor, cu un portofoliu de servicii care imbina activitati tematice si sportive organizate in natura. Pot fi găsită pe instagram (atmanyoga.romania) și pe facebook AtmanYogaRomania sau Wanderlust.byAdeona

QR Code

Lasă un răspuns