Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.15 Bye bye 2023 – Yoga pentru Deschiderea Șoldurilor cu Timea Gaudi – STUDIO

18.15 Bye bye 2023 – Yoga pentru Deschiderea Șoldurilor cu Timea Gaudi – STUDIO

Trecerea de la un an la altul este ocazia perfectă de a reflecta asupra lucrurilor care s-au întâmplat cu noi.

Oferim bucurie evenimentelor frumoase şi dizolvarea tuturor întâmplărilor neplăcute. Noul an înseamnă ocazia de a crea spaţiu pentru experienţele noi ce vin. Yoga ne ajută să adăpostim vechile puncte de vedere şi ne invită să primim provocările noului an cu forţă, vitalitate şi cu încredere în noi.

Prin clasa de yoga energizantă de pe data de 29 decembrie, ne concentrăm pe sentimentul de recunoștință pentru toate realizările noastre din acest an. Practica ne va ajuta să observăm și să conștientizăm felul în care ne-am modelat, ne-am transformat și ne-am deschis inimile către noi orizonturi rămânând centraţi pe lucrurile întradevăr importante şi valoroase din viaţa noastră.

Flow-ul de yoga va fi bazat pe mişcarea întregului corp, respiraţia conştientă şi momentul de profundă relaxare de la finalul clasei. Vom avea o practică bazată pe poziții de deschidere a șoldurilor, întinderi ale muşchilor şi articulaţiilor din tot corpul care elimină rigiditatea şi aduc mai multă flexibilitate atât în corp cât şi în gândire.

În prag de noul an, oferă-ţi ocazia de a petrece timp de calitate cu tine în stare de contemplare cu ajutorul unei practici profunde de yoga.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

29 dec. 2023
Expired!

Time

6:15 PM - 7:45 PM
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns