Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 11.30 Yoga pentru Femei – Workshop cu Carmen Florescu – ONLINE

11.30 Yoga pentru Femei – Workshop cu Carmen Florescu – ONLINE

Workshopul de yoga adresat femeilor își propune să te aducă în contact cu corpul tău, să experimentezi posturi benefice pentru zona șoldurilor și pieptului.

Vom parcurge flow-uri de asane alternate cu meditație, mudre și respirații care să te ajute să te simți în energia ta proprie. Viața te provoacă să fii prezentă, să devii observatorul tău propriu.

Ca femeie, ești mereu invitată să te adâncești în propriile emoții, să le simți și apoi să le dai drumul, iar în cadrul acestei workshop, vom vedea cum yoga te ajută să devii conștientă de tine, fără să te identifici cu corpul, emoțiile sau gândurile tale.

Eu sunt Carmen Florescu, în viața de zi cu zi mă ocup cu înfrumusețarea spațiilor prin design și artă. Inițial, dorința de a mă cunoaște mai bine și de a fi cea mai bună versiune a mea m-au adus spre yoga, iar practica personală și cea de la studio se dovedesc esențiale fiindcă mă învață să fiu consecventă și să aprofundez posturi la care doar visam acum un an. Clasa se adresează tuturor participanților, indiferent de nivel, vârstă sau mobilitate.

Acordă-ți timp ție și vino să practicăm împreună sâmbătă, 6 aprilie, ore: 11.30 – 13.30 la Magic Yoga Studio.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

06 apr. 2024
Expired!

Time

11:30 AM - 1:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Carmen Florescu
Carmen Florescu
Phone
0741389832
Email
carmenf_florescu@yahoo.com

Sunt Carmen Florescu, în viața de zi cu zi mă ocup cu înfrumusețarea spațiilor prin design și artă. Inițial, dorința de a mă cunoaște mai bine și de a fi cea mai bună versiune a mea m-au adus spre yoga. Practica personală și cea de la studio se dovedesc esențiale fiindcă mă învață să fiu consecventă și să aprofundez posturi la care doar visam acum un an. Călătoria mea este continuă fiindcă de curând am absolvit cursurile Bindusar Yoga School sub îndrumarea prof. Mukesh Kothari. Clasele sunt dedicate tuturor celor care vor să-și îmbunătățească postura și să devină mai conștienți de corpul și starea lor.

QR Code

Lasă un răspuns