Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.00 Yoga All Levels cu Timea Gaudi – ONLINE

18.00 Yoga All Levels cu Timea Gaudi – ONLINE

Sunt Timea Gaudi, profesor de muzică şi instructor de yoga şi te aştept cu drag la o nouă clasă de yoga care se concentrează pe adaptarea practicii pentru diferite nivele de experiență, de la începători la cei mai avansați. Scopul principal al unei astfel de clase este de a creea un mediu de susținere în care să poţi explora și aprofunda practica ta de yoga în ritmul propriu.

Structura clasei se concentrează atât pe asanele de bază, potrivite pentru începători, cât şi pe cele mai provocatoare, oferindu-ţi modificări și variante pentru a se potrivi nivelului tău de flexibilitate și forță. Respiraţia conştientă rămâne aspectul fundamental şi în acest tip de clasă, ajutându-te să rămâi prezent şi centrat în călătoria către scopul suprem.

Pe lângă posturile fizice accesibile oricărui nivel, clasa include tehnici de relaxare și meditație. Acestea ajută la reducerea stresului, la îmbunătățirea claritatăţii mentale și intensifică starea generală de bine.
O astfel de clasă încurajează practicanţii să îşi asculte propriul corp și să facă alegeri care să fie în armonie cu nevoile lor individuale. De asemenea sunt prezente îndrumările despre cum să adaptăm pozițiile sau să folosim accesorii, ne ajută să avem o practica mai accesibilă sau mai provocatoare.

Te invit să te alături pentru o experiență de yoga revigorantă, adaptată oricui.
Fie că ești un începător şi faci primii pași pe salteaua de yoga sau un practicant experimentat în căutarea aprofundării practicii tale, această clasă este concepută cu gândul la tine, reprezentând o ocazie perfectă de a-ți hrăni corpul, mintea și spiritul, în timp ce te conectezi cu o comunitate de oameni care au același scop.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

06 oct. 2023
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns