Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Workshops 18.00 Urdhva Dhanurasana – Workshop cu Timea Gaudi – ONLINE

18.00 Urdhva Dhanurasana – Workshop cu Timea Gaudi – ONLINE

Atelierul dedicat posturii Urdhva Dhanurasana sau podul are ca scop dezvăluirea straturilor acestei poziții dinamice ce se bazează pe extensia și arcuirea spatelui. Workshop-ul ne ajută să descoperim dimensiunile fizice, anatomice și energetice, ale acestei posturi prezente în majoritatea claselor de yoga.

Numită și podul sau poziția roții, Urdhva Dhanurasana este o asana profundă de deschiderea inimii care accentuează atât forța fizică, cât flexibilitatea coloanei și a șoldurilor. În timp ce ne îndreptăm spre poziție, ne invităm să ne extindem dincolo de limitele noastre percepute, deschizându-ne inimile către vastitatea peisajului nostru interior.

Fizic, această poziție angajează o mulțime de mușchi, inclusiv umerii, pieptul, brațele, abdomenul, mușchii flexori ai șoldului și coloana vertebrală. Necesită un echilibru între forță, flexibilitate și aliniere pentru a atinge expresia completă a poziției. Prin practica consecventă, ajută la îmbunătățirea mobilității coloanei vertebrale, la întărirea spatelui și la cultivarea unui sentiment de vitalitate și energie.

La nivel energetic, ea stimulează chakra inimii ce guvernează capacitatea noastră de iubire, compasiune și conexiune. Pe măsură ce ne ridicăm inimile spre cer, trezim energia centrului inimii, extinzând capacitatea noastră de a da și primi iubire atât către noi înșine, cât și către ceilalți.

Poziția podului reprezintă deasemenea călătoria către transformare și evoluție. La fel cum o roată se învârte, această poziție ne încurajează să ne mișcăm dincolo de zonele noastre de confort, să îmbrățișăm schimbarea și creșterea cu grație și reziliență.

În timp ce vom explora podul și variațiunile ei cu rabdare, recunoaștem că practica noastră este o călătorie de explorare și autodescoperire. Cu fiecare respirație, cu fiecare mișcare, să ne trezim potențialul infinit din noi și să ne îndreptăm cu curaj spre lumina propriei noastre adevăruri.

Workshop-ul va avea loc pe data de 18 mai, între orele 18.00-20.00.

Prețuri pentru clase STUDIO:

  • Drop-in 1 clasă: 100 lei
  • Bifat 2 căsuțe din abonament

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 70 lei

Plata:

  • Direct la studio
  • Card
  • Abonament

Link ZOOM: 

Date

18 mai 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 8:00 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns