Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Stress Relief before Christmas cu Mira – STUDIO

18.00 Stress Relief before Christmas cu Mira – STUDIO

Pentru ca Sarbatorile se apropie iar noi cu entuziasm dorim sa le facem pe toate si perfect daca se poate, eu te invit la o.. pauza.

Da-i voie corpului tau sa se aseze, ca mintea sa-l urmeze , da-ti voie sa te deconectezi de la agitatie si sa fii doar respiratie.
Clasa de yoga special concepută pentru tine inainte de Craciun, se va tine joi, 21 decembrie de la ora 18.00 si va fi ultima clasa ghidata de mine in spatiul de acum de la Magic Yoga, asa ca hai sa ne unim energia in aceasta locatie inca o data si sa creem un camp de liniste si bucurie.

Vom curge prin asane jucăușe si ne vom relaxa la sol in miros de ulei esential de portocala.

Eu sunt Mira, si daca nu ma cunosti inca, acesta este un moment perfect!

Despre mine:

Mirabela Dubit – TTC 200 hours Yoga Instructor/ Hands On Adjustments skills

Psiholog Licentiat/Psihoterapeut Integrativ in formare/Atestat in Imagine de Sine, Stima de Sine si Incredere in Sine, Comunicare si Abilitati Sociale, Inteligenta Emoțională/Consilier In Dezvoltare Personală/ Consiliere Psihologică/Educator Uleiuri Esentiale Doterra

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

21 dec. 2023
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM
Categorii

Instructor

Mirabela Dubit
Mirabela Dubit
Phone
0744 176 969
Email
mn_dubit@yahoo.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-mira/

Am descoperit yoga în 2012 căutând o formă de exercițiu fizic care să mă ajute să câștig flexibilitate, sau cel puțin astea erau gândurile fabricate de mintea mea conștientă de atunci. Sportul ce-l practicam era bazat mereu pe forță. Avem nevoie de echilibrare între putere și flexibilitate, si nu doar la nivel fizic ci și mental. Am abandonat după câteva luni, fiind într-o sală de fitness, yoga era doar un sport pentru mine. Dar, cum, fiecare lucru se întâmplă când trebuie să se întâmple, după ani de pauza sau lipsă de consecvență, în 2019 am simțit nevoia sa practic consecvent și să sap mai adânc în această filozofie de viață. Am căutat maeștri care mi se potriveau în acel moment și care să mă ghideze și să mă ajute să-mi răspund la întrebarea mea de când eram copil “Cine sunt eu și ce caut pe acest Pământ?”   Cursul de Yoga Teacher absolvit la Bindusar Yoga cu prof. Mukesh Kothari a fost una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat până acum. Nu numai ca m-a ajutat să înțeleg mult mai bine stiința din spatele acestei practici, mi-a deschis calea spre predare și împărtășire cu alte suflete.   As mai dori să adaug ca iubesc oamenii și sunt curioasa de natura lor și pe lângă faptul că am lucrat mulți ani în contact direct cu ei, am absolvit Facultatea de Psihologie urmând în paralel cu yoga să mă specializez în Psihoterapie Integrativă, o abordare holistică ce simt ca este yoga la bază.

QR Code

Lasă un răspuns