Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.00 Slow Flow cu Mira – ONLINE

18.00 Slow Flow cu Mira – ONLINE

Blândețea este lipsa forței, iar yoga se referă la practicarea asanelor într-o secvență ce formează un flux treptat. În aceasta clasă de yoga vom câștiga flexibilitate în scopul recuperării fizice și mentale după o zi plină de activități. Vom crea o legătură mai puternică între respiratie si corp și vom constientiza fiecare moment de conectare interioară pe saltea. Posturile vor fi ținute mai multe respirații iar între ele vom găsi spațiul  pentru a cultiva echilibrul dar si calmul. La final, ritmul meditativ ne va conduce spre Savasana, postura integrării practicii atât la nivel fizic cât și mental.

Eu sunt Mira, instructor de yoga acreditat, psiholog licentiat si psihoterapeut integrativ în formare. Te invit la clasa mea de yoga, o clasă vindecatoare și relaxantă ce se potrivește oricui își dorește să simtă  practica atat la nivel fizic cât și emoțional.

Nivelul este potrivit atât pentru începători, intermediari cât și pentru practicanți avansați. Te asigur că prioritatea mea vei fi tu!

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

02 nov. 2023
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Mirabela Dubit
Mirabela Dubit
Phone
0744 176 969
Email
mn_dubit@yahoo.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-mira/

Am descoperit yoga în 2012 căutând o formă de exercițiu fizic care să mă ajute să câștig flexibilitate, sau cel puțin astea erau gândurile fabricate de mintea mea conștientă de atunci. Sportul ce-l practicam era bazat mereu pe forță. Avem nevoie de echilibrare între putere și flexibilitate, si nu doar la nivel fizic ci și mental. Am abandonat după câteva luni, fiind într-o sală de fitness, yoga era doar un sport pentru mine. Dar, cum, fiecare lucru se întâmplă când trebuie să se întâmple, după ani de pauza sau lipsă de consecvență, în 2019 am simțit nevoia sa practic consecvent și să sap mai adânc în această filozofie de viață. Am căutat maeștri care mi se potriveau în acel moment și care să mă ghideze și să mă ajute să-mi răspund la întrebarea mea de când eram copil “Cine sunt eu și ce caut pe acest Pământ?”   Cursul de Yoga Teacher absolvit la Bindusar Yoga cu prof. Mukesh Kothari a fost una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat până acum. Nu numai ca m-a ajutat să înțeleg mult mai bine stiința din spatele acestei practici, mi-a deschis calea spre predare și împărtășire cu alte suflete.   As mai dori să adaug ca iubesc oamenii și sunt curioasa de natura lor și pe lângă faptul că am lucrat mulți ani în contact direct cu ei, am absolvit Facultatea de Psihologie urmând în paralel cu yoga să mă specializez în Psihoterapie Integrativă, o abordare holistică ce simt ca este yoga la bază.

QR Code

Lasă un răspuns