Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online Partner Yoga cu Timea Gaudi – ONLINE

Partner Yoga cu Timea Gaudi – ONLINE

Datorită succesului de care ne-am bucurat la prima ediție, clasa de Partner yoga revine în program și te invită pe tine și partenerul tău să explorați magia yoga în pereche. În acest tip e yoga veți fi ghidați printr-o serie de poziții jucăușe, care promovează mișcarea, încrederea, comunicarea și voia bună. Împreună, veți explora pozițiile tradiționale de yoga, îmbunătățind fiecare postură prin sprijinul reciproc și sincronizarea mișcărilor. Această formă de yoga creează un spațiu sacru în care comunicarea curge fără efort, cultivând un sentiment de încredere care se extinde dincolo de salteaua de yoga.

Oferă-ți o experiență plină de căldură care vă va lăsa pe tine și pe partenerul tău cu amintiri prețioase și un simț reînnoit al conexiunii.

Această clasă este potrivită oricărui nivel. Fie că ești un practicant experimentat sau de nivel începător, vom adapta secvența de yoga conform nevoilor tale.

Participarea poate fi în cuplu, alături de un prieten sau părinte-copil (vârsta minimă 12 ani).

Prețuri pentru clase ONLINE:

  • Drop-in 1 clasă: 40 lei

Plata:

  • Card

Date

25 feb. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns