Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio Workshops 18.00 Hip Openers Workshop cu Adriana Cruceanu

18.00 Hip Openers Workshop cu Adriana Cruceanu

Make Movement Your Integrity ~ Un weekend de yoga cu Adriana Cruceanu

Ne unim spiritele, pasiunea si fascinatia despre yoga ghidați de un suflet drag mie, o mare doamnă în universul yoga pe care o admir și respect, și cu care am avut bucuria să practic în Thailanda la Yoga Connections Phuket în decembrie 2018.
Sunt fericită să răspundă invitației și să ajungă la Cluj pentru a doua oară. Doresc să împărtășesc cu voi și împreună să ne lăsăm ghidați de experiența și energia Adrianei Cruceanu pentru a ne deschide portile perceptiei în această unică călătorie a infinitului manifestat în corp.

Adriana Cruceanu este instructor internațional de yoga, ce conduce clase teoretice și practice de yoga în locații internaționale India, Thailanda, UK, etc. în studiouri, workshopuri, retreaturi și coordonează cursuri de formatori de instructori yoga 200 și 300 ore.
Educația sa yoga provine din direcții atât tradiționale cât și experimentale ale lumii. A studiat din anul 2010 cu profesorii Eileen Gauthier, Rolf Naujokat, Duncan Wong, Ian Lewis, The Yoga People, Chidananda și Vijay Kumar. Stilurile preferate sunt Ashtanga, Vinyasa, Bikram, Yin, Iyengar și Dharma Mittra.
Background-ul său relaționat cu limbile străine, sociologia, psihologia și mișcarea artistică au, de asemenea, o contribuție atât în înțelegerea și modelarea practicii Yoga cât și a modalităților sale pedagogice. Actualmente, o puteti gasi in cea mai mare parte a timpului la studioul sau, YogNova din București.

Programul de yoga din weekendul din 8-10 Decembrie, este adresattuturor nivelelor, atât practicanților începători cât și practicanților avansați:

VINERI 8 dec:

 • 16.00 – 18.00 – Vinyasa Masterclass

SÂMBĂTA 9 dec:

 • 9.00 – 11.30 – Ashtanga Yoga Led Full Primary
 • 18.00 – 20.00 – Hip Openers Workshop

DUMINICĂ 10 dec:

 • 9.00 – 11.00 – Backbends Masterclass

3. Hip Opening Workshop

Soldurile deschise și amplificarea acestei acțiuni, ajută nu doar la menținerea acestora intr-o ipostază agilă, ci și la sănătatea coloanei
vertebrale. Soldurile deschise promovează libertatea în mișcare, o stare generală de comfort, eliminând anxietatea și susținând
circulația sângelui. Fiecare din posturile yoga care subscriu la aceasta categorie, aduc un aport specific la bunăstarea fizica și
emoțională și foarte multe dintre ele induc un aliniament sănătos și în alte părți ale corpului (umeri, piept, postură corectă, în general).
Acest workshop dedicat unei practici încă în curs de formare, vă va ajuta să parcurgeți etapele progresive către scopurile mai sus menționate,
abordând uneori, același mișcări din ipostaze diferite. Atuurile obținute sunt în general appreciate atât în practica yoga cât și în viața de zi cu zi.

Mai mult decât atât, acest workshop poate să vă direcționeze în zone mai intense ale acelorași posturi, precum și unele posturi care presupun o deschidere mai profundă, adăugând elemente de “forță” de echilibru în inversiuni pe brațe sau antebrațe. Posturile așa zis “avansate” sunt mai mult decât “contorsioniste și interesante” (dacă cineva le-ar privi doar din acest unghi”.  Ele au un rol terapeutic, stimulandu-ne să ne valorificam atenția, propriocepția și resursele mentale și fizice neaccesare. Se va descoperi ca de multe ori forța este doar o chestiune de tehnică inteligent aplicată. Inversiunile ne oferă prilejul sa ne redefinim conceptul de echilibru, forță și autonomie. Unele ar putea fi intimidante, cu o tehnică bine aplicată și înțeleasă, cât și o practică consecventă, ne aduc în mod incontestabil mai aproape și mai siguri în relația cu această categorie de asane.

Locație: Magic Yoga Joy Studio Cluj Napoca

Înscrierea în limita locurilor disponibile.

Let’s make the movement our integrity!

Vă așteptăm cu drag,
Adriana & Daniela

#yogacluj #yogaworkshopcluj #makemovementyourintegrity #ashtangayoga #backbends #hipopeners

Contribuție:
 • 1 workshop: 170 Ron
 • 2 workshopuri: 300 Ron
 • 3 workshpuri: 360 Ron
 • 4 workshopuri: 440 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852 (Daniela)
 • Direct la studio
 • Cont ING: RO08 INGB 0000 9999 0216 1927  BYSTRON MIHALCIAC DANIELA

Date

09 dec. 2023
Expired!

Time

6:00 PM - 8:00 PM
QR Code

Lasă un răspuns