Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Gentle Yoga cu Laura

18.00 Gentle Yoga cu Laura

Zi de zi, după ce ne trezim sărim direct în vârtejul responsabilităților, din care am fost desprinși doar în clipele profunde de somn. Corpul și mintea sunt gata să experimenteze realitatea materială. Uneori, eclipsați de activitățile repetitive care au devenit obiceiuri, uităm, să ne uităm la noi în profunzime, să ne observăm emoțiile, gândurile, respirația sau senzațiile care ne cutremură.

      Să ne orpim câteva clipe, să închidem ochii și să ascultăm gândul care apare, cum ne transformă și ce dorește să ne transmită. Să ne dăm voie să îl simțim.

    La clasa de Gentle Yoga, în perimetrul saltelei ne dăm voie să experimentăm Sinele. Creăm o nouă dimensiune în care timpul încetinește iar gândurile se distanțează. Rămânem în acest spațiu nou și extins, lipsit de încordare, unde simțim împăcare și acceptare. Și cum se derulează timpul, apare și gândul din depărtare, pe care suntem pregătiți sa îl primim, să îl observăm în profunzime și sa îl experimentăm conștient.

   Mișcările line și blânde ne readuc ritmul firesc al corpului, iar practica asanelor în mod conștient generează șansa de a face alegerile potrivite evoluției noastre. Respirația profundă și lentă ne reașează  în spațiul tăcerii unde avem oportunitatea să ne conectăm conștient la sursa corpului, a minții și a sufletului. Fiecare mișcare și respirație facilitează curgerea energiei vitale, care se răspândește fără efort, revigorează corpul și înalță sufletul.

    Starea creată pe saltea o luăm cu noi în lume. Liniștea cultivată printr-o practică constantă de asane și repirație, o putem accesa atunci când avem nevoie de un refugiu. Ne oprim pentru câteva clipe, închidem ochii și ne conectăm la spațiul dintre gânduri, gol de cerințe și poveri. Luăm o gură mare de aer și suntem pregătiți să ne depășim limitele.

   Ma numesc Laura, iar practica yoga alături de voi este ca o binecuvântare. Mă bucură conexiunea profundă care se formează la clasă, prin dăruirea și încrederea voastră în practică. Dincolo de salteaua de yoga îmi place să petrec cât mai mult timp în peisajul muntelui unde mă scald în aerul hrănitor și proaspăt. 

Vă îmbrățișez și ne vedem la practică!

Joi, 17 Noiembrie, ora 18:00 la clasa de Gentle Yoga. 

Namaste! 

Laura

 

Prețuri pentru clase STUDIO:
 • Drop-in 1 clasă: 50 lei
 • Abonament 5 clase: 230 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 330 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 440 lei (valabil 60 zile)

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • 3 clase / 80 Ron
 • Drop-in 29 Ron

Plata:

 • Revolut: 0745.818.852
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

17 nov. 2022
Expired!

Time

6:00 PM - 7:15 PM
Categorii

Instructor

Laura Lapuste
Laura Lapuste
Phone
0749 554 299
Email
lapustepusa@gmail.com

Am descoperit Yoga acum patru ani. Deoarece căutam raspunsuri la întrebările mele, m-am hotărât să urmez cursul TTC 200 de la Bindusar Yoga School. Pentru mine a fost ca si un mare BOOM prin care orizonturile s-au extins, perceptiile s-au schimbat si am depășit convingeri limitative. Mi s-a confirmat că yoga este mai mult decât o formă de mișcare, yoga este o dinamică armonioasă între trup și suflet care lucrează atât de frumos împreună. Yoga m-a ajutat se le conștientizez. În timpul cursului s-a creat mai mult spatiu și echilibru deoarece sunt mai putine nevoi. Astfel yoga intrunește calități minutate care prin practică cresc in interiorul nostru iar astfel armonizează spatiul în care ne aflăm.

QR Code

Lasă un răspuns