Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.30 Disconnect to Reconnect cu Mira – ONLINE

18.30 Disconnect to Reconnect cu Mira – ONLINE

Intr-o lume hiper conectată in care “notificările”de toate felurile vin de peste tot, trăim in falsa idee ca trebuie sa stim tot ce se întâmpla, ca avem nevoie sa fim mereu ocupati si in actiune. Dar, oare, chiar asa este?

Ca sa poti trai autentic, ai nevoie de o conexiune profundă cu propria persoană, ai nevoie de claritate si calm. Ai nevoie sa te poti deconecta pentru a te putea reconecta la corpul tau fizic, la mintea ta si nu in cele din urma la sufletul tau.

Eu te invit in fiecare joi de la ora 18.30-19.45 la o clasa de yoga ghidata ghidată de mine, o clasă in care te voi sustine in posturile si emotiile tale, in drumul tau catre evolutie si cunoastere.
Asanele (posturile) vor fi o poartă către minte, emoțiile vor fi o ancoră a sufletului iar mintea va deveni pur si simplu Observator. Postura de Observator este cea in care vei putea sa nu mai intri in reactii care nu sunt benefice pentru tine si te va ajuta sa-ti dai seama ca tot ce se intampla in exterior nu-ti aparține.
Pranayama (respiratia controlată) va fi ghidul si profesorul nostru, ne va arata starea psihică din prezent si calea spre calmarea corpului fizic, ca apoi, si mintea sa se liniștească din fluctuațiile sale.

Clasa este “all levels” asa ca te astept atat la studio cat si online sa ne acoram in “aici si acum”, sa acceptam ca ceea ce este nu se incadreaza in bine sau rau, ci pur si simplu este.

Eu sunt Mirabela Dubit, Instructor de yoga acreditat,Psiholog licentiat/Consilier in dezvoltare personala si Psihoterapeut integrativ în formare si te astept cu drag sa ne cunoastem si sa practicam împreuna.

Adresă nouă: Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Direct la studio
 • Card
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • https://us06web.zoom.us/j/96720461762?pwd=cHNPMUlNRFk1b1FxOHVXK0JXN0JHQT09
 • Parola: bucurie

Date

01 feb. 2024
Expired!

Time

6:30 PM - 7:45 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Mirabela Dubit
Mirabela Dubit
Phone
0744 176 969
Email
mn_dubit@yahoo.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-mira/

Am descoperit yoga în 2012 căutând o formă de exercițiu fizic care să mă ajute să câștig flexibilitate, sau cel puțin astea erau gândurile fabricate de mintea mea conștientă de atunci. Sportul ce-l practicam era bazat mereu pe forță. Avem nevoie de echilibrare între putere și flexibilitate, si nu doar la nivel fizic ci și mental. Am abandonat după câteva luni, fiind într-o sală de fitness, yoga era doar un sport pentru mine. Dar, cum, fiecare lucru se întâmplă când trebuie să se întâmple, după ani de pauza sau lipsă de consecvență, în 2019 am simțit nevoia sa practic consecvent și să sap mai adânc în această filozofie de viață. Am căutat maeștri care mi se potriveau în acel moment și care să mă ghideze și să mă ajute să-mi răspund la întrebarea mea de când eram copil “Cine sunt eu și ce caut pe acest Pământ?”   Cursul de Yoga Teacher absolvit la Bindusar Yoga cu prof. Mukesh Kothari a fost una din deciziile cele mai bune pe care le-am luat până acum. Nu numai ca m-a ajutat să înțeleg mult mai bine stiința din spatele acestei practici, mi-a deschis calea spre predare și împărtășire cu alte suflete.   As mai dori să adaug ca iubesc oamenii și sunt curioasa de natura lor și pe lângă faptul că am lucrat mulți ani în contact direct cu ei, am absolvit Facultatea de Psihologie urmând în paralel cu yoga să mă specializez în Psihoterapie Integrativă, o abordare holistică ce simt ca este yoga la bază.

QR Code

Lasă un răspuns