Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Deep Mantra Immersion – Omkara, Reni, Cătă

18.00 Deep Mantra Immersion – Omkara, Reni, Cătă

  • De ce este pacea atât de importantă pentru fiecare în parte, pentru întreaga umanitate?
  • De ce oamenii din întreaga lume – indiferent de naționalitate, vârstă, rasă, limbă, religie, profesie, statut familial – caută pacea?
  • De ce este pacea esențială? Pentru că pacea vine din inimă, iar inima este centrul corpului nostru, centrul vieții noastre, centrul lumii noastre.

Însă apare întrebarea: unde putem găsi această pace?
„Pacea vine din interior. Nu o căuta în afară.”

Pacea este un sentiment profund de încredere, de acceptare și mulțumire, o stare în care știm că totul se întâmplă cu un scop. Din orice experiență putem învăța ceva bun, fiecare situație ne ajută să creștem și să ne reinventăm pentru a găsi soluții.

„Meditația Kirtan este cea mai eficientă modalitate de a atinge bucuria și pacea interioară. Este o comoară prețioasă, o metodă străveche de ascultare și a rostire a mantrelor sacre. Nu necesită abilități speciale, aduce fericire oricărei ființe vii.” (Comunitatea Be Peace Kirtan)

Vă invităm la o seară specială de imersiune în sunetul acestor mantre sacre, 45 de minute de meditație profundă pentru pace, acompaniată de chitară, flaut, harmonium și alte instrumente.

Vă încurajăm să faceți acest pas pentru inima voastră, să vă acordați șansa de a vă reîncărca, de a vă conecta și de a dobândi un sentiment autentic de pace.

Pentru o mai bună organizare a atelierului de meditație cu mantre am aprecia dacă v-ați înregistra prin formularul de mai jos.

https://forms.gle/wfsYHxRFgAezCkja8

*Participarea la eveniment este gratuită, dar se pot face mici donații pentru a acoperi o parte din costuri (gustări, închirierea sălii, etc.)

Date

28 apr. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:00 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii
QR Code

Lasă un răspuns