Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Studio 18.00 Chakra Yoga – Sahasrara cu Timea Gaudi – STUDIO

18.00 Chakra Yoga – Sahasrara cu Timea Gaudi – STUDIO

Chakra Sahasrara, cunoscută și sub numele de chakra coroanei, este al șaptelea și cel mai înalt centru energetic din corpul nostru subtil. Situată în vârful capului, Sahasrara este adesea înfățișată ca o floare de lotus cu o mie de petale, reprezentând natura sa expansivă și multidimensională. Ea servește ca poartă către conștiința superioară, conexiunea spirituală și iluminarea.

Floarea de lotus este un simbol puternic în multe tradiții spirituale, reprezentând puritatea, iluminarea și creșterea spirituală. Cele o mie de petale ale lotusului simbolizează potențialul infinit al chakrei coroanei și capacitatea sa de a ne conecta cu divinul.
Sahasrara are culoarea violet sau alb ce reprezintă puritatea, claritatea și iluminarea spirituală. Aceste culori rezonează cu cele mai înalte frecvențe de lumină și energie. În timp ce celelalte chakre sunt asociate cu elemente specifice precum pământul, apa, focul și aerul, Sahasrara transcende elementele și este adesea descrisă ca fiind dincolo de formă sau substanță. Ea reprezintă conștiința pură și potențialul neexprimat al universului.

Sahasrara este asociată cu calități precum conexiunea spirituală, unitatea și înțelepciunea. Atunci când această chakră este echilibrată și deschisă, experimentăm o senzație profundă de pace interioară, conexiune cu divinul și claritate a scopului.Atunci când este dezechilibrată sau blocată, putem experimenta sentimente de confuzie, lipsă de scop și stagnare spirituală.

Chakra Sahasrara reprezintă culminarea călătoriei noastre spirituale și integrarea tuturor celorlalte chakre.

Prin deschiderea și echilibrarea Sahasrarei, din cadrul clasei de yoga din data de 19 mai, 18.00-19.30, transcendem dualitatea, experimentăm conștiința unității și realizăm adevărata noastră natură ca ființe spirituale.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Card
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

19 mai 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Magic Yoga - Joy Studio
Magic Yoga - Joy Studio
Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 102/A, Cluj-Napoca
Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns