Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.00 Chakra Yoga – Muladhara cu Timea Gaudi – ONLINE

18.00 Chakra Yoga – Muladhara cu Timea Gaudi – ONLINE

Chakrele reprezint centrii de energie, roți, aflate de-alungul coloanei noastre vertebrale, de la baza coloanei, până pe coroana capului, iar yoga amintește de 7 astfel de puncte.

Fiecare dintre acestea are un element din natură, o culoare, o formă și o mantră menită să o activeze. Prin simplu focus și atenție în zona specifică chakrele se activează, iar energia stagnantă începe să circule în corpul nostru.

Chakra rădăcină, cunoscută și sub numele de Muladhara în sanscrită, este primul centru de energie în corpul uman conform sistemului chakrelor.

“Mula” înseamnă rădăcină, iar ”adhara” înseamnă suport sau bază. Aflată la baza coloanei vertebrale, chakra rădăcină servește ca fundament al stării noastre fizice și energetice.

Echilibrul acestuia ajută la stabilirea unei baze solide pentru dezvoltarea noastră persoanală, stabilitatea emoțională și starea generală de bine. Este un centru energetic esențial pentru a te simți în siguranță și în conexiune cu lumea fizică.

Începând cu data de 16 iunie clasa de Chakra yoga revine în orar. Începem o nouă serie de 7 clase menite să lucreze pe corpul energetic. Fiecare clasă va fi dedicată uneia dintre chakre având ca scop înțelegerea, echilibrarea și conștientizarea corpului nostru subtil.

Clasa se va ține atât la studio cât și online.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Card
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Book Event

Rezervare loc clasă ONLINE
Available Rezervări: Unlimited
The "Rezervare loc clasă ONLINE" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

16 iun. 2024

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

Rezervă locul acum
QR Code

Lasă un răspuns