Home Clase - Magic Yoga Clase Yoga Online 18.00 Chakra Yoga – Anahata cu Timea Gaudi – ONLINE

18.00 Chakra Yoga – Anahata cu Timea Gaudi – ONLINE

Anahata, a patra chakra dintre cele șapte de care yoga amintește este chakra inimii, iar semnificația ei este “fără conflict”, reprezentând starea pură a ființei noastre. Situată în centrul pieptului, în zona inimii, servește ca o punte între chakrele de bază și cele superioare.

Anahata guvernează capacitatea noastră de a oferi și primi iubire în mod deschis și necondiționat. Atunci când este echilibrată, ne permite să cultivăm compasiunea, bunătatea și empatia față de noi înșine și față de ceilalți. Facilitează relații armonioase și promovează un sentiment de interconexiune cu toate ființele. Chakra Inimii este centrul stării de bine pe plan emoțional, al armoniei și al conexiunii cu sine și cu ceilalți, fiind locul în care aspectele fizice și spirituale ale sinelui se armonizează.

Atunci când Anahata este blocată sau dezechilibrată, putem experimenta dificultăți în formarea relațiilor, descoperim sentimente de singurătate sau izolare, lipsă de empatie, gelozie sau incapacitatea de a renunța la rănile trecutului.
Scopul clasei dedicat chakrei Anahata este să deschidem centrul inimii energetic și fizic, eliberând blocajele și tensiunile stocate în zona pieptului, respectiv flexibilizarea umerilor și a zonei toracale.

Acest lucru permite un flux mai mare de energie prin chakra inimii și stimuleaza relaționarea cu celelalte centre energetice. Practicarea pozițiilor care deschid inima ajută la reglarea emoțiilor, promovând un sentiment de pace interioară și echilibru.

Clasa de yoga din data de 6 aprilie, ora 18.00, centrată pe chakra Anahata își propune să creeze un spațiu sacru pentru auto-explorare, vindecare și transformare, către o înțelegere mai profundă a propriului sine și a lumii din jur, prin prisma iubirii și compasiunii.

Prețuri pentru clase STUDIO:

 • Drop-in 1 clasă: 60 lei
 • Abonament 5 clase: 270 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 8 clase: 390 lei (valabil 45 zile)
 • Abonament 12 clase: 500 lei (valabil 60 zile)
 • LUCKY STUDENTS* Abonament 7 clase: 290 lei (valabil 45 zile) * ptr. elevi și studenți

Prețuri pentru clase ONLINE:

 • Drop-in 1 clasă: 40 lei
 • Abonament 3 clase: 100 lei (valabil 30 zile)
 • Abonament 12 clase: 300 lei (valabil 30 zile)

Plata:

 • Revolut: 0744.686.477 Roman
 • Cont la Raiffeisen Bank: RO55 RZBR 0000 0600 1079 2787  Roman Bystron Mihalciac
 • Direct la studio
 • Abonament

Link ZOOM: 

Date

06 apr. 2024
Expired!

Time

6:00 PM - 7:30 PM

Locație

Online

Curs online pe Zoom

Categorii

Instructor

Timea Gaudi
Timea Gaudi
Phone
+40 755 673 178
Email
gauditimea@gmail.com
Website
https://magic-yoga.ro/instructor-timea/

Călătoria mea în lumea yoga a început acum câțiva ani, atunci când simțeam nevoia de mișcare datorită orelor petrecute pe scaun, într-o perioadă când majoritatea zilelor erau concentrate pe studii si servici. „Once you make a decision, The universe conspires to make it happen” spune Ralph Waldo Emerson. Am participat la prima mea ședință de yoga printr-o recomandare, fără să am așteptări mari legate de practică. Impactul a fost semnificativ, fiind convinsă că vreau să retrăiesc această experiență. Datorită concentrării atât pe corp, pe gânduri și pe trăiri, m-a făcut să înțeleg ca era mai mult decât o serie de mișcări fizice. Prin practică zilnică, yoga mă aduce mai aproape de sine, astfel, modelând percepția mea despre lumea din jurul meu către opinii și aspecte deschise spre acceptare. Yoga te poate învăța să accepți lucrurile ce nu le poți schimba, bazând-te pe aspectele cu adevărat valoroase din viața ta. În vara anului 2021 am avut ocazia să încep o nouă etapă în explorarea acestei lumi, prin participarea la cursul de Yoga Teacher Training 200h Hatha Vinyasa în cadrul Bindusar Yoga School, prin îndrumarea profesorului Mukesh Kothari, curs atestat de Yoga Alliance. O practică transformatoare, care m-a făcut sa văd lumea și persoanele din jurul meu diferit, datorită minții mai eliberate. Această experiență m-a făcut să vreau sa învăț despre filozofia și istoria yoga, dorind să ofer mai departe toate experiențele mele despre beneficiile acestei practici.

QR Code

Lasă un răspuns